Paras deittisivusto 2020

Paras deittisivusto 2017 Kansi

Oletko etsimässä parasta deittipalvelua? Sivustoa, mistä löytyisi sopiva seuralainen ja mikä ei olisi edes hinnalla pilattu. No, silloin olet aivan oikeassa paikassa, sillä raatimme päätti selvittää, mikä on vuoden 2020 paras deittisivusto.

Kriteereinä tänä vuonna olivat helppo käytettävyys, hinta, käyttäjämäärä, sukupuolijakauma ja seuranhakua helpottavat toiminnallisuudet. Usein jokaisesta deittisovelluksesta tai -sivustosta löytyy jotakin hyvää, mutta on valitettavan harvinaista, että jokin deittisovellus loistaisi kaikilla osa-alueilla.

Lähes satahenkinen raatimme testasi viisi eri deittisivustoa / -sovellusta tänä vuonna, joista kaikki ovat suosittuja vaihtoehtoja Suomessa. Tarkoituksena oli selvittää, että mikä palvelu olisi mahdollisimman hyvä vaihtoehto hakijan iästä, sukupuolesta tai ammatista riippumatta sekä olisi siten paras deittisivusto vuonna 2020.

Testatut deittisivut ja -sovellukset:

Valitsimme testattaviksi sivustoiksi Suomen tämän hetken suosituimpia palveluita. Alta olevasta taulukosta voit vertailla parhaiden deittisivustojen tietoja ja pisteitä.

Eliittikumppani oli Suomen paras deittisivusto tosirakkauden löytämiseen

Eliittikumppani on suosittu Suomalainen “eliittideitti”, joka on tarkoitettu puhtaasti tosirakkauden löytämiseen. Raatimme antoi kiitosta erityisesti palvelun todella toimivasta ohjelmasta, joka yhdistää sopivat käyttäjät toisiinsa. Vaikka Eliittikumppanilla on Suomessa vain noin 90 000 käyttäjää, niin sopiva seuralainen löytyy varmasti ainakin suuremmista kaupungeista. Suurimmat miinuspisteet sivusto saikin juuri pienemmästä käyttäjäkunnasta ja kalliista hinnasta.

Lisää Eliittikumppani kokemuksia »

Siirry Eliittikumppanille >>

 

Tinder on hyvä vaihtoehto nuorille hauskanpitoon

Tinder on deittisovellus, jonka kautta käyttäjät voivat etsiä seuraa lokaation perusteella. Tämä mobiilisovellus oli raatimme mukaan ylivoimaisesta paras deittisivusto nuorille (alle 25-vuotiaille), mutta sai heikommat pisteet niiltä arvostelijoilta, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. Tinder sopiikin hyvin satunnaisen seuran tai leffakaverin etsimiseen, mutta elämänkumppania palvelun kautta voi olla hankala löytää.

Lisää Tinder kokemuksia »

Siirry Tinderille >>

 

NextLove on paras deittisivusto eronneille ja yksinhuoltajille

NextLove on uudehko eronneille ja yksinhuoltajille suunnattu nettideitti, joka olikin paras tässä luokassa. Palvelun kautta löydät helposti jutteluseuraa sellaisista ihmisistä, joista kaikki ovat samassa tilanteessa kanssasi. On huomattavasti helpompi edetä keskustelussa, kun aivan kaikkea ei tarvitse lähteä selvittämään alusta asti. Eniten kiitosta NextLove sai helposta käytetävyydesta ja todella laajasta käyttäjäkunnastaan. Miinuspisteitä kertyi lähinnä hinnasta.

Lisää NextLove kokemuksia »

Siirry NextLovelle >>

 

Victoria Milan oli vuoden 2020 paras deittisivusto

Victoria Milan on pettäjille ja salasuhdetta etsiville henkilöille tarkoitettu sivusto. Käyttäjiä sillä on Suomessa ja ulkomaailla todella paljon, josta palvelu saikin eniten kiitosta. Lisäksi toiminnallisuudet ovat omaa luokkaansa ja sivusto on selkeästi suunniteltu isolla rahalla. Eniten haukkuja sivusto sai pääasiassa moraalisista asioista ja siitä, että tämän deittisivun kautta ns. “normaalin” seuran löytäminen ei oikeastaan onnistu. Jos etsit seksiä tai salasuhdetta, niin on Victoria Milan siihen varmasti paras kansainvälinen deittisivusto.

Lisää Victoria Milan kokemuksia »

Siirry Victoria Milanille >>

 

Aiheeseen liittyvät uutiset

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.