Vaimo ulkomailta

Venäjäläinen nainen ulkomailta

Suosituimmat maat löytää nainen ulkomailta

Nykyisin on yhä yleisempää löytää elämänkumppani jostain muualta kuin Suomesta. Yksi syy tähän on tietenkin se, että maailma on yksinkertaisesti ”pienentynyt” edullisten lentojen, helpompien viisumeiden ja matkustamisen helppouden takia.

Enää ei ole lainakaan harvinaista löytää vaimo ulkomailta, vaan jopa todennäköistä. Suomi on kuitenkin loppujen lopuksi melko pieni paikka, joten miksipä katsetta ei kannattaisi välillä kohdistaa myös rajojen ulkopuolelle?

Tässä artikkelissa listasimme suosituimmat maat tuoda vaimo ulkomailta. Järjestys perustuu suomalaisten henkilöiden suorittamiin kuukausittaisiin Google-hakuihin ja Tilastokeskuksen raporttiin vuodelta 2017.

Solmitut avioliitot ja Googlen kautta tehdyt haut:

 

1. Venäjä Venäjä

Venäjä on ollut vuosikausia suosituin maa ulkomaalaisen vaimon tapaamiseen. Yksi syy tähän on se, että entisen Neuvostoliiton alueelle on poikkeuksellisen paljon naisia suhteessa miehiin, mutta myös muut syyt. Taloudellinen tilanne, heikko työllistyminen ja huonommat mahdollisuudet kouluttautua ovat joillakin alueilla yksiä suurimpiä syitä, miksi venäläiset naiset alkavat katselemaan vaihtoehtoja rajan takaa. Toisaalta suomalainen kulttuuri ja Suomen imago modernina maana houkuttelee ihan yhtä lailla.

Pienimpiä syitä ei varmasti ole myöskään venäläisten miesten ns. macho- ja juomakulttuuri ei enää houkuttele moderneja naisia samalla tavalla kuin joskus ennen.

Syitä on siis monia ja jokaisen yksilön kohdalla ne varmasti eriävät huomattavasti. Siitä huolimatta Venäjä on ylivoimaisesti suosituin maa tuoda nainen ulkomailta.

Jos olet etsimässä uutta rakkautta ja Venäläinen kulttuuri sekä naiset kiinnostavat, yksi parhaita paikkoja tulevan vaimon tapaamiseen on RussianCupid -sivusto.

Tee ilmainen tili tästä!

 

2. Thaimaa Thaimaa

Thaimaa on suomalaisten suosikkikohde Kanarian saarten lisäksi, ja on ollut sitä jo vuosikausia. Thaimaa tunnetaan lämpimistä keleistä, trooppisesta ilmastosta ja erityisesti eksoottisista naisista, joka suomalaismiehiä epäilemättä kyseiseen kohteeseen vetää vuodesta toiseen. Tästä syystä ei ole myöskään ihme, miksi vaimo löytyy yhä useammin Thaimaasta.

Toisaalta länsimaalaiset miehet ovat kuumaa valuuttaa thaimaalaisten naisten silmissä. Syynä tähän ovat tietenkin vakavaraisuus, mutta myös länsimaalainen kulttuuri kiehtoo aasialaisia naisia yhä enemmän. Esimerkiksi, naisen asema thaimaalaisessa parisuhteessa ei ole aina kovin hyvä.

Stereotyyppisesti voidaan sanoa, että aasialainen vaimo on aidosti aviomiestään kunnioittava, mutta hieman vanhanaikainen siltä osin, että miehen odotetaan tekevän raskaat työt ja tuovan leivän pöytään. Vastapainoksi thaimaalainen vaimo kokee usein tehtäväkseen hoitaa kotiaskareet, ruoanlaiton ja niin edelleen.

Vaimo ulkomailta Thaimaasta? Nämä sivustot ovat hyviä treffipaikkoja:

3. Ukraina Ukraina

Ukraina ei ole ehkä kovin tunnettu vielä lomakohteena, vaikka kauniita paikkoja sieltä löytyykin. Tästä huolimatta vaimo ulkomailta löytyy yhä useammin tästä Itä-Euroopan maasta. Toisaalta ukrainalaiset naiset etsivät aviomiehiä entistä enemmän Suomesta ja muista Pohjoismaista, koska yleinen talous- ja työtilanne on ukrainassa ollut pitkään melko heikko.

Muita syitä tähän ovat muun muassa se, että paikalliset miehiä pidetään hieman ”pelureina” ja aidosti välittävän miehen löytäminen voi olla monille haastavaa. Ukrainalaiset naiset ovat kauniita ja välittäviä, mutta odottavat miehen tuovan sekä taloudellista että henkistä turvaa ja tukea.

Ukrainalaisia naisia (erityisesti Odessan ja Kievin alueilta) voit tavata esimerkiksi UkraineDate-sivustolla.

4. Filippiinit Filippiinit

Filippiinit ovat kiehtova paikka useastakin eri syystä. Se on upea maa matkailuun ja sen yli 7000 saarelta löytyy myös maailman kauneimpia rantoja. Sen lisäksi filippiiniläiset naiset ja miehet ovat todella ystävällisiä ja vieraanvaraisia.

Vaimo Filippiineiltä tarttuu mukaan monille länsimaalaisille miehille erityisesti sen takia, että paikalliset puhuvat yleisesti ottaen täydellistä englantia, joka on tagalogin ja sen satojen eri murteiden ohella virallinen kieli. Paikalliset naiset ovat lisäksi erityisen sitoutuvia, johon syynä on osittain katolilainen kulttuuri. Sen takia avioliittoon suhtaudutaan hieman vanhanaikaisesti ja usein eroamista ei pidetä edes vaihtoehtona, kun valat on kerran tehty.

Ei siis ole lainkaan ihme, miksi vaimo ulkomailta tulee usein Filippiineiltä ja nämä rakkaustarinat ovat usein aitoja (= Filippiiniläiset naiset vain harvoin juoksevat rahan perässä).

Parhaat deittisivut filippiiniläisten naisten tapaamiseen:

5. Viro Viro

Viron avioliittostatistiikan osalta nykyisin hieman hämää se, että EU-kansalaisina virolaisia koskee samat vapaan liikkuvuuden säännöt. Näin ollen asumiseen Suomessa ei vaadita viisumia tai avioliittoa. Vaikka tilastojen perusteella Viro on vasta viidenneksi suosituin maa tuoda vaimo ulkomailta, niin todellisuudessa on yleisempää, että virolainen nainen on suhteessa suomalaisen miehen kanssa.

Vaikka matka Tallinnaan on lyhyt, ihmisinä virolaiset naiset mielestäni eroavat melko paljon suomalaisista. Tämä näkyy muun muassa pukeutumisessa, meikkaamisessa ja siinä, että naisellisuutta korostetaan ehkä hieman enemmän.

Ajatusmaailman osalta suomalaiset ja virolaiset ovat mielestäni täysin samaa maata, jonka takia yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja juteltavaa löytyy helposti.

Virolaisia naisia voit tavata muun muassa E-kontakti -palvelussa.

6. Kiina Kiina

Kiinalaisia on maailmassa jo 1.36 miljardia, joista naisia yli 700 miljoonaa. Kiinalaiset naiset kattavat siis lähes 20% kaikista maailman naisista. Jo pelkästään tämän laskutoimituksen perusteelta ei siis ole ihme, miksi ulkomaalainen vaimo tulee hyvinkin usein Kiinasta.

Kiina on iso paikka ja tämän maan kohdalla yleistyksiä ihmisten osalta on turha edes tehdä. Kiinalainen nainen, joka on varttunut Shanghaissa, puhuu eri murretta, näyttää erilaiselta ja omaa täysin eri ajatusmaailman kuin nainen, joka on elänyt lapsuutensa Länsi-Kiinassa.

Usein Kiinaan matkaava kuitenkin ihastuu paikalliseen kulttuuriin loppuelämäkseen, jonka takia tuleva elämänkumppanikin löytyy sieltä.

Löydä kiinalainen vaimo AsianDating-palvelusta.

7. Japani Japani

Japani on kiehtova maa ja todella kulttuuririkas paikka. Japanilaiset tunnetaan yleisesti erittäin kohteliaina ja vieraanvaraisina, joka paikallisista naisista on huomattavissa. Japanilaisilla on myös melko pitkälti samat perusarvot kuin suomalaisilla, jonka takia ei ole ihme, että suomalaisilla miehillä synkkaa japanilaisten naisten kanssa melko hyvin.

Parisuhteessa japanilainen nainen kunnioittaa miestään ja panostaa runsaasti ulkonäköön. Toisin kuin monissa muissa aasialaisissa kulttuureissa, japanilainen vaimo ei usein odota miehen tuovan yksin leipää pöytään, vaan saattaa tähdätä hyvinkin korkealle omalla urallaan. Vastapainoksi, miehen odotetaan tekevän kotitöitä, jakavan vastuuta lapsien kasvatuksessa ja niin edelleen.

Haluaisitko tavata japanilaisia naisia verkossa? Kannattaa tehdä ilmainen tili AsianDating-sivustolle tästä.

8. Vietnam Vietnam

Vietnam on upea lomakohde, johon suomalaiset matkaavat yhä useammin Thaimaan sijasta. Yleistyneet lomamatkat ovat varmasti yksi syy siihen, miksi aasialainen vaimo ulkomailta löytyy entistä useammin Vietnamista.

Vietnamilaiset naiset tunnetaan pitkälti siitä, että paikallisessa kulttuurissa nainen ei häpeä olla naisellinen. Tällä tarkoitan sitä, että myös moderni vietnamilainen nainen panostaa erityisen paljon ulkonäköön, meikkaamiseen, pukeutumiseen ja niin edelleen.

Usein paikalliset naiset katsovat mieskandidaatteja myös länsimaista muun muassa paremman taloudellisen tilanteen takia. Länsimaalaisia miehiä pidetään siellä omat vastuunsa kantavina henkilöinä.

Vietnamilaisten naisten tapaamiseen ylivoimaisesti parhaita sivustoja ovat AsianDating ja VietnamCupid.

9. Afrikka Afrikka

Afrikkalaiset naiset kiinnostavat statistiikan perusteella yhä useampia suomalaisia miehiä. Tähän yksi syy on varmasti Afrikan maista tulevien aito elämän ilo ja energia, joka todellakin tarttuu. Tosin on hyvä muistaa, että Afrikan maiden välillä on todella suuria eroja ja ajatusmaailma vaihtelee hyvinkin suuresti.

Nainen ulkomailta Afrikasta? Kannattaa rekisteröityä ilmaiseksi CupidMedian suositulle Afrointroductions-sivustolle.

10. Puola Puola

Puola on pitkään ollut yksi suosituimmista maista tuoda nainen tai vaimo ulkomailta. Puolalaiset naiset ovat kauniita, pitävät huolta itsestään ja nauttivat naisellisesta roolistaan, joka myös osaa suomalaismiehistä kiinnostaa.

Vaikka Puola ei sinällään ole edes kaukana Suomesta, kulttuurieroja jonkin verran löytyy. Yksi suurimmista koskee pukeutumista ja käytöstapoja, sillä esimerkiksi suomalainen ”verkkarikulttuuri” ei tulisi Puolassa kysymykseenkään. Olipa kyse sitten kauppareissusta tai roskien viemisestä ulos, niin puolalainen osaa panostaa tyylikkääseen ulkoasuun.

Puolalaisia naisia voit tavata rekisteröitymällä InternationalCupid-sivustolle ilmaiseksi.

Mistä sitten kannattaisi tuoda nainen tai vaimo ulkomailta?

Usein vaimon tuomiseen ulkomailta suhtaudutaan hieman skeptisesti ja siihen liitetään aina ajatus siitä, että nainen olisi tullut pelkästään rahan ja paremman elintason perässä. Näin ei kuitenkaan yleensä ole, vaan rakkaustarinoita syntyy ihan yhtä lailla samaa tai eri kansalaisuutta keskenään olevien välille.

Deittisivulle rekisteröityjän kannattaa silti olla valppaana, koska kaikki seuranhakijat eivät tietenkään ole tosirakkauden perässä, vaan mukaan mahtuu onnenonkijoitakin. Paras tapa välttyä huijatuksi tulemiselta on tietenkin käyttää tarpeeksi aikaa tutustumiseen. Jos nainen pyytää lähettämään rahaa, lahjoja tai ostamaan jotakin jo viestittelyn alkuvaiheessa, niin tästä pitäisi hälytyskellojen alkaa soimaan jokaisella.

Oletko valmis löytämään elämäsi rakkauden ja vaimon ulkomailta? Tee ilmainen tili jollekin edellä mainituista sivustoista.

Aiheeseen liittyvät uutiset

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.