AsianDating

Aasialainen tyttöystävä tai vaimo etsinnässä? Siinä tapauksessa AsianDating.com saattaa olla juuri sinulle sopiva deittisivusto.

AsianDating on vuonna 2000 perustettu sivusto, joka kuuluu yhteen maailman johtavista deittiverkostoista nimeltä Cupid Media. Saman yrityksen omistuksessa on noin 34 muuta deittipalvelua, joissa käyttäjiä on yhteensä lähemmäs 35 miljoonaa. AsianDating sivustoa käyttää aktiivisesti lähes 2,5 miljoonaa henkilöä.

Kuten deittisivuston nimikin jo hieman kertoo, niin sen tarkoituksena on auttaa länsimaalaisia miehiä löytämään aasialainen vaimo tai aviomies ja toki sama toisinpäin.

Lähde: Wikipedia

Jäsenmäärät:

  • Yli 2,5 miljoonaa
  • Naisia n. 62%
  • Miehiä n. 38%

Premium-jäsenyys:

  • 1kk 29,99€
  • 3kk 20,00€
  • 6kk 16,66€
  • 12kk 12,50€

 

Kokeile ilmaiseksi!

Löydä unelmiesi aasialainen vaimo tai tyttöystävä

Aasiassa erityisesti länsimaalaiset miehet ovat suosiossa, joka on yksi syy siihen, miksi AsianDating on noussut sivustona niin suureksi hitiksi. Kaikki deittipalveluita käyttäneet tietävät, että usein suurin ongelma niissä on epätasainen sukupuolijakauma. Toisin sanoen naisista on monissa palveluissa huutava pula. AsianDating.com sivuston kohdalla tilanne on taas hieman erilainen, eli kovan ”kysynnän” johdosta miehiä on sivustolla huomattavasti vähemmän, joka tekee aasialaisen tyttöystävän (tai ainakin juttuseuran) löytämisesti jopa helppoa.

Toisaalta kyseinen sivusto on myös viimeisen lähes 20 vuoden aikana onnistunut saavuttamaan niin laajan käyttäjäkunnan (yli 2 500 000 rekisteröitynyttä), että sitä ei yksikään toinen deittisivusto pysty päihittämään.

https://youtu.be/61i4HPcWKg0

AsianDating mobiilisovellus kulkee aina mukana

Sen lisäksi, että palvelua voi käyttää normaalin tapaan selaimessa sekä pöytäkoneella että mobiililaitteissa, niin tarjolla on myös Google Play -keskuksesta ladattava Android-sovellus. Sovellus toimii samaan tapaan kuin normaali sivusto, mutta siinä on otettu paremmin huomioon liikkuvan ja kiireisen ihmisen tarpeet. Sovelluksen kautta pystyt nopeasti näkemään sinusta kiinnostuneet ihmiset, selaamaan yhteystietoja ja viestittelemään entistä helpommin.

Aasialainen tyttöystävä - AsianDating

Vaikka sovellusta ei ole iOS / iPhone -käyttäjille vielä tarjolla, niin mainittakoon, että sivusto itsessään toimii melko hyvin myös puhelimessa ja tabletissa. Sovelluksen lataaminen ei siis ole täysin välttämätöntä.

Kokeile ilmaiseksi!

Thaimaa on edelleen suosituin, mutta käyttäjiä on myös muualta

Kaakkois-Aasia, ja erityisesti Thaimaa on ollut pitkään sivustolla parhaiten edustettu kansakunta. Tällä tarkoitan, että thaimaalaiset naiset ovat löytäneet sivustolle poikkeuksellisen hyvin. Yksi syy siihen on varmasti paikallinen kulttuuri ja se, että länsimaalaisen poikaystävän tai aviomiehen etsiminen ei ole lainkaan harvinaista.

Toisaalta naiskäyttäjiä löytyy myös muualta. Thaimaan jälkeen suosituimpia ovat mm. Filippiinit, Kiina, Japani, Vietnam ja hieman yllättäen Indonesia.

Mieskäyttäjien osalta suosituimpia maita ovat USA, Saksa ja Englanti. Suomalaisia miehiä palvelussa on statistiikan perusteella vai pieni osuus.

AsianDating kokemuksia käyttäjiltä

Kyseinen deittisivu on vuosien varrella yhdistänyt useita pariskuntia, joista osa on päätynyt onnelliseen avioliittoon. Keräsimme tähän muutamia AsianSating kokemuksia oikeilta käyttäjiltä:

Löysin rakkaan aasialaisen vaimoni tämän palvelun kautta. Järjestin matkan Kiinaan ja kas kummaa meidät vihittiin Kiinan Nanningissa!! Suosittelen olemaan rohkea ja hieman uskaliaskin varovaisuutta tietystikään unohtamatta , kuten näkyy se kannattaa . Olemme todella onnellinen ja toisillemme sopiva pari. Rehellisyys on tietysti avain kaikkeen . Olen todella iloinen ja onnellinen että avasin aikoinaan jäsenyyden tänne . KIITOS !!

  • Kari

I truly wanna thank you from the bottom of my heart for being the reason I found the love of my life. I am glad I stumbled over AsianDating and I am so happy my man was on the site and reached out to me. He is such a very nice,caring,lovable and responsible man. He is all what I wanted in life and I’m so lucky I am His first Love. Now We are married for 7 months and Looking forward for a wonderful kids in the future. Thank you so much for your help

  • Rodelia


I’ve found my soulmate, he is from Netherland and I’m from Indonesia. We grew up completely different cultures, but does not mean we face cultural problems in our relationship? No, of course not. I love him because he is Michel and he loves me because I’m Tris. Our nationalities, the color of our skin or the place where we grew up have nothing to do that. The fact that we are from different cultures is actually a very nice bonus. We have so many

  • Tris

Oletko valmis löytämään uuden aasialaisen kumppanisi?

AsianDating

Löydä aasialainen tyttöystävä

Kokeile