Milf-area

Milf-area on deittisivusto, jossa nuoret miehet voivat tavata vanhempia naisia, seksin ja hauskanpidon merkeissä. Suomen Milf-arean käyttäjämäärät eivät ole kovin suuret muuhun maailmaan verrattuna, mutta meilläkin jäseniä on lähes 10,000.

Suomen lisäksi palvelu toimii Saksassa, Australiassa, Ranskassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa sekä Yhdysvalloissa. Tämänkin sivuston omistajana ja ylläpitäjänä toimii Itävaltalainen HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG. Samaan verkostoon kuuluu muun muassa suosittu SexPartner sivusto.

Yleistä

  • Suomessa noin 10 000 aktiivista jäsentä
  • 1 kuukausi 21,38€
  • 3 kuukautta 49,90€/kk
  • 6 kuukautta 39,90€/kk

Kokeile sivustoa ilmaiseksi tästä: https://www.milf-area.fi/

Tietoa Milf-areasta

Milf-arean ero muihin seksitreffipalveluihin on se, että palvelu on suunnattu ainoastaan nuorille miehille sekä vanhemmille naisille. Milfareassa kaikki naiset ovat yli 30 vuotiaita puumia, jotka haluavat nuorempaa miestä. Suomessa tämä deittipalvelu on tällä hetkellä ainoa laatuaan ja sen kautta on ehkä helpoin löytää kypsempää naisseuraa ja nuorempaa miesseuraa.
Vanhemmille miehille tämä sivusto ei valitettavasti ole se paras seksitreffipalvelu, sillä naiset etsivät sivuston kautta ainoastaan nuoria, alle 30-40 vuotiaita miehiä. Nuoria miehiä tällä sivustolla riittääkin ja lähes kaksi kolmasosaa sivuston käyttäjistä on miehiä, niin kuin lähes jokaisella seksitreffisivustolla.

Miten Milf-area toimii?

Vaikka kyseessä onkin vanhempien naisten ja nuorempien miesten kohtauspaikka, niin sivuston toimintaperiaate ei silti poikkea muista deittisivustoista.
Kaikki alkaa käyttäjätilin ja profiilin luomisella. Profiiliin on hyvä liittää itsestään kuva ja kertoa perustietoja itsestään ja siitä mitä on todellisuudessa etsimässä.
Käyttäjäprofiilin luominen Milf-area palveluun on ilmaista, mutta ilmaisjäsenenä pääsee ainoastaan katsomaan muiden jäsenien profiileja, eikä muille voi lähettää lainkaan viestejä. Palvelu siis periaatteessa edellyttää maksullista rekisteröintiä, mikäli sen kautta haluaa itselleen seksitreffit järjestää.

Puumia tai nuorempia miehiä voi etsiä itselleen helposti palvelussa olevan hakutoiminnon kautta. Naisia tai miehiä voi etsiä suoraan läänin perusteella, jonka jälkeen Milf-area hakukone näyttää kyseisen paikkakunnan tarjonnan.

Milf-area kokemuksia

Vaikka Milf-area ei Suomessa olekaan niin tunnettu palvelu ja sen käyttäjämäärät ovat melko pienet muihin deittisivustoihin verrattuna, niin monet ovat löytäneet sen kautta itselleen vanhempaa naisseuraa tai nuorempaa miesseuraa.

Tässä muutamia Milf-area kokemuksia sivuston käyttäjiltä:

”Olin aina haaveillut vanhemmasta naisesta, mutta koska asun pienellä paikkakunnalla on vanhempaa naisseuraa todella vaikea löytää. Rekisteröidyin Milf-areaan ja pian sainkin yhteydenottoja muutamalta vanhemmalta naiselta, jotka asuivat samassa läänissä. Sovittiin seksitreffit ja ajoin parisataa kilometriä tapaamispaikalle. Kyllä kannatti 😉”
-Mies 22v

”Omassa liitossa seksielämä on kuivunut lähes kokonaan viimeisten vuosien aikana mieheni komplikaatioiden vuoksi. Rakastan kyllä miestäni, mutta tarvitsen myös seksiä. En halunnut seuraa oman ikäisistäni miehistä ja siksi rekisteröidyinkin Milf-areaan. Olen sen kautta tavannut yhden nuoren miehen, kenen kanssa harrastan seksiä joka kuukausi. Olen nyt paljon onnellisempi ja avioliitto voi paremmin.”
-Nainen 61v

”Nuoret naiset eivät ole koskaan minua oikein sytyttäneet. Olen jo pitkään metsästänyt vanhempia naisia Tinderistä ja onnistunutkin saamaan sen kautta muutamia kontakteja. Milf-areasta löydän kuitenkin vanhempaa naisseuraa aina kun sitä tarvitsen.”
-Mies 28v

Milf-area - logo

Löydä rivoa seuraa varttuneista naisista

Kokeile