Vaimo Venäjältä

Vaimo Venäjältä
Etsitkö uutta elämänkumppania, mutta suomalaiset naiset eivät syystä tai toisesta kiinnosta? Onneksi tosirakkauden voi löytää myös muualta – esimerkiksi itärajan toiselta puolelta.

Naimisiin meneminen ulkomaalaisen kanssa on koko ajan yleistymään päin, ja miksei olisi? Onhan lentäminen vuosi vuodelta helpompaa ja edullisempaa sekä uusia tuttavuuksia voi tavata netissä erilaisten sivustojen kautta. Siispä ei ole lainkaan ihme, miksi Vaimo Venäjältä löytyy myös yhä useammalle suomalaismiehelle.

Olitpa sitten jo löytänyt uuden rakkaan tai vasta harkitsemassa vaimon etsimistä ulkomailta, niin tästä blogista löydät hyödyllistä tietoa kohtaamisiin soveltuvista sivustoista, maiden kulttuurieroista, sopeutumisesta vieraaseen kulttuuriin ja esimerkiksi viisumeista.

Löydä vaimo Venäjältä

Miten venäläisiä naisia voi tavata?

Uuden tyttöystävän tai vaimon voi löytää Venäjältä monella tapaa. Voit tehdä omatoimimatkan esimerkiksi Moskovaan tai Pietariin, jossa erityisesti nuoremmat naiset puhuvat englantia erittäin hyvin. Erityisesti Pietariin pääsee nykyisin todella helposti Allegro-junalla. Matka kestää vain 3,5 tuntia ja viisuminkin voi hankkia suoraan Rautatientorilta Lähimatkojen toimistosta tai sitten Venäjän viisumikeskuksesta. Pietariin matkaavan kannattaa tutustu erityisesti paikallisiin yökerhoihin, joissa venäläisiin naisiin ei voi olla törmäämättä.

Kuitenkin ylivoimaisesti suosituin tapa löytää oma nainen Venäjältä ovat siihen tarkoitetut deittisivustot, kuten RussianCupid. Sivustolta löydät helposti englannin kielen taitavia naisia ja osalta saattaa luonnistua jopa suomen kieli. Sivustolle rekisteröityminen on ilmaista, mutta Premium-ominaisuuksista on maksettava normaali, noin 20€ kuukausihinta (käytännössä pakollinen, jos haluat oikeasti löytää seuraa).

Kulttuurierot ja kieli

Vaikka Venäjä on Suomen rajanaapuri, silti kulttuurieroja on kohtalaisen paljon. Mielestäni silti venäläinen ajattelutapa on tietyiltä osin jopa lähempänä Suomea kuin vaikkapa ruotsalaisten ajattelumalli. Venäläiset naiset arvostavat miehisiä miehiä, jotka pystyvät myös tuomaan varmuutta arkielämään. Vaikka modernit naiset eivät sielläkään oleta aviomiehen maksavan kaikkia kuluja, niin tietyllä tavalla mies on kuitenkin se perheen pää.

Venäjällä myös arvostetaan pukeutumista ja kaunista ulkokuorta huomattavasti enemmän kuin Suomessa. Siinä, missä suomalainen nainen saattaa tehdä kauppareissun ilman meikkiä verkkareissa, venäläinen vaimo laittautuu todennäköisesti viimeisenpäälle ennen ulko-ovesta astumista.

Myös miesten kohdalla pukeutumiseen panostetaan enemmän, etenkin nuorempien miesten kohdalla.

Silti on hyvä pitää mielessä, että kulttuurieroja on myös Venäjän sisällä jokseenkin paljon. Esimerkiksi Moskovassa kasvanut venäläinen nainen ajattelee ja pukeutuu kovin eri tavalla kuin syrjäseudulta tulevat.

Vaikka venäjän kieli eroaa suomen kielestä lähes kaikilla mahdollisilla tavoin, niin Venäjällä puhutaan nykyisin melko hyvää englantia alle 30-35 vuotiaiden naisten keskuudessa. Erityisesti, jos tutustut suuremmista kaupungeista tuleviin, niin voit olettaa hänen puhuvan englantia sujuvasti.

Sopeutuminen

Tuleva vaimo Venäjältä sopeutuu Suomeen todennäköisesti paremmin kuin minnekään muualle maailmassa, johon suurin syy on todella suuri suomalais-venäläinen yhteisö. Vaikka suomen tai englannin kieli ei luonnistuisikaan täydellisesti, seuraa ja ystäviä löytyy lähes 100% varmuudella kaikista Suomen suurimmista kaupungeista.

Lisäksi sopeutumista edistää mm:

  • Lukuisat venäjää puhuville tarkoitetut seurat
  • Erittäin hyvä työllistymismahdollisuudet
  • Ilmasto ym. on sama kuin kotimaassa
  • Lyhyt matka ja hyvät yhteydet Venäjälle

Viisumit

Viisumi on tarpeen molemmin päin matkustettaessa. Venäjälle matkustavan kannattaa anoa viisumia hyvissä ajoin ennen matkaa suoraan Venäjän viisumikeskuksesta. Viisumeja myönnetään helposti ilman sen erikoisempi liitteitä tai muutakaan, mutta sen saamisessa voi kestää pahimmillaan muutama viikko (1vko on normaali aika).

Kun tuleva vaimo on aikaisella tulla Venäjältä Suomeen, niin helpointa on usein hakea Schengen-turistiviisumia, jolla saa oleskella maksimissaan kolme kuukautta. Hyvänä puolena Schengen-viisumissa on se, että sen avulla voitte matkustaa yhdessä myös muihin EU-maihin.

Jos kemiat toimii ja uusi kumppani jää pysyvästi Suomeen, myös pysyvää oleskelulupaa on mahdollista hakea. Jos menette naimisiin, niin tämän saa käytännössä automaattisesti, mutta myös muut syyt voivat riittää sen saantiin (kuten opiskelu, työnteko tai suomalainen syntyperä).

Löydä vaimo Venäjältä

Vaimo löytyy Venäjältä yhä useammalle suomalaismiehelle, joka on kieltämättä hyvinkin helppo ymmärtää. Venäjällä, vanhalla Neuvostoliiton alueella on naisia huomattavasti enemmän suhteessa miehiin (Suomessa tilanne on lähes päinvastoin) ja venäläiset naiset tunnetaan maailmallakin viehättävästä ulkonäöstä ja kulttuurikin on melko lähellä Suomea. Myöskään sopeutuminen, kielimuuri tai viisumit eivät ole esteenä.

Oletko valmis löytämään uuden vaimosi Venäjältä? Rekisteröidy RussianCupid-sivustolle ja aloita seuranhaku vaikka heti!

Tutustu venäläisiin naisiin

Aiheeseen liittyvät uutiset

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.