Happy Pancake

Happy Pancake on 100% ilmainen deitti, joka on tarkoitettu vakavan parisuhteen löytämiseen. Sivuston omistaa ja sitä ylläpitää ruotsalainen Happy Pancake AB (556850-4137) ja sen toiminta on kaikin puolin reilua ja läpinäkyvää. Palvelu on ollut toiminnassa jo yli 10 vuotta ja se on onnistunut vuosien varrella vakiinnuttamaan asemansa yhtenä Pohjoismaiden parhaana deittisivustona.

Jäseniä palvelussa on yhteensä hieman yli 700 000, joista suomalaisia käyttäjiä oletettavasti noin 10-15% (70 000 – 105 000). Liittyminen ja sivuston käyttö on täysin ilmaista, mutta yritys tekee tulonsa näyttämällä mainoksia ja tekemällä esimerkiksi sähköpostimarkkinointia rekisteröityneille käyttäjille.

Kokeile ilmaiseksi heti

Happy Pancake Suomi

Happy Pancake Finland on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen deitti, josta löytyy treffiseuraa melko hyvin 20-35 vuotiaille. Vaikka palvelussa suurin osa jäsenistä sijaitsee pääkaupunkiseudulla, niin treffit on mahdollista sopia myös pohjoisemmassa. Palvelusta tekee mielenkiintoisen erityisesti se, että se on todellakin täysin ilmainen. Palvelu ei siis veloita käyttäjältä kuukausimaksuja, rekisteröitymismaksuja tai mitään muutakaan, vaan tekee tulonsa muun muassa mainosten avulla.

Happy Pancakesta on jopa uhottu Tinder-sovelluksen haastajaa Pohjoismaissa, mutta käyttäjämäärissä se on edelleen hyvin paljon altavastaajana. Itse en myöskään usko, että Happy Pancake tulee viemään osuutta ns. Premium-sivustoilta, kuten E-kontakti ja Eliittikumppani, koska nämä ovat onnistuneet vakiinnuttamaan markkina-asemansa suurella mainostusbudjetillaan.

Ongelma täysin ilmaisten palveluiden kohdalla onkin usein se, että ne keräävät puoleensa huomattavan paljon sellaisia käyttäjiä, jotka eivät ole etsimässä kumppania tositarkoituksella. Sellaiset ihmiset, jotka ovat vakavissaan etsimässä uutta elämänkumppania, eivät yleensä välitä parinkymmenen euron maksusta ja saattavatkin rekisteröityä jollekin muulle sivustolle.

Mobiilikäytettävyys

Se, mikä Happy Pancakessa on erityisen hyvää, on sen toimivuus eri laitteiden välillä. Sivusto on itsessään moderni ja responsiivinen, joka takaa palvelun toimivuuden kaikilla eri laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla, puhelimella tai vaikka ison television ruudulla. Tämän lisäksi palvelusta löytyy erilliset mobiilisovellukset sekä Android- että iPhone-käyttäjille, joissa profiilien selaaminen onnistuu vielä hieman paremmin. Mielestäni sovelluksen lataamiseen ei tosin löydy mitään varsinaista syytä.

Happy Pancake kokemuksia

Happy Pancake on yli kymmenen toimintavuotensa aikana onnistunut saattamaan yhteen lukuisia seuranhakijoita. Tähän keräsimme muutamia Happy Pancake kokemuksia käyttäjiltä:

Hei Happy Pancake

Minä (Ida) otin yhteyttä Marcusiin Happy Pancakessa, minusta hänen profiilinsa oli tosi mielenkiintoinen ja hän näytti suloiselta ja hauskalta. Me vaihdoimme numeroita aika pian ja aloimme tekstailla ja soitella melkein joka päivä, se oli tosi mukavaa.

  1. maaliskuuta 2009 tapasimme sitten oikeasti. Minä olin meistä se joka kysyi pitäisikö meidän jo tavata ja Marcus oli sitä mieltä että pitäisi. Palaset loksahtivat paikoilleen ja me aloimme olla yhdessä melkein heti siitä.

Yhdessä me olemme edelleen ja myös asumme yhdessä. Muutin hänen luokseen Umeåhon kesällä 2009. Helmikuussa olemme olleet pari sitten 9 kuukautta enkä kadu sekuntiakaan että minä ja Marcus tapasimme. Marcus on parasta mitä minulle on tapahtunut.

– Yst.terv. Ida ja Marcus

Ensimmäinen kontakti oli viesti kesällä 2007, joulukuussa tapasimme sitten ihan oikeasti. Helmikuussa 2008 meistä tuli pari kun muutimme yhteen. Ostimme ison asom-asunnon ja kesällä 2009 syntyi ensimmäinen lapsemme.

Nyt keväällä 2011 on tuloillaan toinen yhteinen lapsemme ja menimme naimisiin maaliskuussa. Millainen elämämme olisikaan ilman teitä?

– Kiitos! Ida & Kalle

Se oli alun perin ihan sellaista hassuttelua kun minä ja kolme kaveriani laitoimme profiilit HappyPancakeen, koska minulla oli jo buukattuna lennot ja kaikki Jenkkeihin aupair-vuotta varten. En mitenkään erityisesti uskonut nettirakkauteen, koko homma tuntui vähän hölmöltä… Mutta miten väärässä ihminen voi olla!! No joka tapauksessa rekisteröidyin siis maaliskuussa ja vaan ihan parin päivän jälkeen osuin erään pojan profiilikuvaan, joka sillä hetkellä oli Australiassa töissä. Hän näytti mielestäni tosi söpöltä ja tuntui olevan samanlainen seikkailija kuin minä! Kirjoitin hänelle, aluksi ihan vaan rennosti ilman sen kummempia, mutta jo noin viikon päästä tuntui että olin korviani myöten rakastunut poikaan jota en ollut koskaan edes tavannut!!

Me tekstailtiin ja alettiin soitellakin. En tiedä miten paljon rahaa upposi puhelinlaskuihin ennen heinäkuun 7:ttä päivää kun hän palasi Australiasta ja päätettiin tavata: Göteborgissa 2 hotelliyötä (tooosi rohkeaa!) Vähältä piti etten uskaltanut jäädä junasta, melkein oksensin jännityksestä ja ajattelin jo että käännyn vaan suoraan takaisin kotiin. Mutta apua jos olisin siinä viime hetkellä muuttanut mieleni! Se oli elämäni suuri rakkaus!! Kesä oli ihana, mutta iso ongelma oli lähestyvä USAN-matka elokuussa. Tuntui että kohtalo oli meitä vastaan, itkua ja kyyneleitä, mutta minun oli mentävä, se oli ollut unelmani jo niin pitkään. Mutta minäpä tulin takaisin jo kahden kuukauden päästä koska itkin vaan koko ajan ja joka päivä kun minulla oli niin ikävä ihanaa kultaani! Tulin kotiin ja menin suoraan elämäni rakkauden luokse Örebrohon. Olemme nyt asuneet yhdessä 3-4 kuukautta ja lähdemme ensimmäiselle yhteiselle reissulle nyt helmikuussa. Kuka olisi uskonut että yksi pieni sähköposti johtaa siihen että muutan Örebrohon? Hän on ihanin ja huomaavaisin ihminen jonka koskaan olen tavannut.

– Kiitos Happy Pancake että löysin elämäni rakkauden!

Olin 21 ja tyttäreni 3 vuotta, asuin äitini luona silloin. Ei aikomustakaan muuttaa lapsen isän kanssa yhteen myöskään. Yksi kaveri oli käymässä Tukholmasta kun yhtenä iltapäivänä tuli jättimäinen laiva Visbyn satamaan, isoin mitä siellä on ikinä nähty. Se oli vuosi 1976, kesä ja lämmintä ja kaunista. Me päätimme että sinä iltana menisimme satamaan koska joka paikassa näkyi kivan näköisiä merimiehiä. Niinpä äiti jäi lastenvahdiksi ja me lähdimme kaupungille. Istuimme penkillä ja siihen tuli merimiehiä juttelemaan meille. Meillä oli oikein kivaa. Useimmat heistä lähtivät pois mutta kaksi jäi meidän kanssamme ja kuljimme koko illan pitkin kaupunkia yhdessä. He olivat maissa 4 päivää ja me tapasimme joka päivä ja meillä oli tosi kivaa. Se minun tyyppini alkoi kirjoitella minulle sitten myöhemmin. Me pidimme yhteyttä jokusen vuoden, mutta hän oli merimies ja poissa merillä enimmän aikaa. Hän oli Skoonesta ja ainoa lapsi. Niin meidän tiemme siten erosivat emmekä tavanneet enää koskaan. Vuodet kuluivat kunnes viime vuonna olin liittynyt nettideittailusaitille nimeltä Happy Pancake. Ja siellä oli yksi joka näytti siltä mieheltä jonka tapasin silloin vuonna -74. Minun oli ihan pakko kirjoittaa ja kysyä oliko hänen nimensä se ja se ja kotoisin sieltä ja merimies. Vastaus oli se mikä pitikin. Se oli hän ja me molemmat ilahduimme kovasti. Hän tuli Visbyhyn viime vuoden lokakuussa eikä koskaan mennyt takaisin Skooneen. Me muutimme yhteen ja asumme nyt täällä Anderstorpissa. Ja nettideittailu on kyllä joskus ihan mahtava juttu.

Joten kiitos Happy tästä kaikesta.

– Shirley ja Pelle

Yhteenveto

Happy Pancake Suomi on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen sivusto, jos harkitse sukeltamista nettideittailun jännittävään maailmaan. Sivustolle rekisteröityminen ja sen käyttäminen on 100% ilmaista ja palvelu toimii moitteettomasti kaikilla markkinoilta löytyvillä älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. Mitä enään odotat? Rekisteröidy sivustolla ilmaiseksi alla olevan napin kautta ja kokeile itse, sopiiko nettideittailu sinulle.

Happy Pancake

100% ilmainen treffisivusto

Kokeile