Naughtybook

Naughtybook on deittisivu seuranhakuyhteisö kaikille seksiseuraa hakeville. Naughtybookissa jäsenet jakavat kuvia, videoita sekä seksi kokemuksia. Palvelu on suunnattu jokaiselle seksistä ja eroottisista kokemuksista kiinnostuneille täysi ikäisille ihmisille. Sivustoa ylläpitää ja hallinnoi Itävaltalainen HQ Entertainment Network GmbH & Co, KG ja samaan verkostoon kuuluu muitakin tunnettuja deittipalveluita kuten Milf-area ja SexPartner.

Yleistä

  • Suomessa n. 15,000 käyttäjää
  • 1kk jäsenyyden hinta 21,38€
  • 3kk jäsenyyden hinta 49,90€/kk
  • 6kk jäsenyyden hinta 39,90€/kk

  Tietoa Naughtybookista

  Naughtybook on yhteisöpalvelu seksitreffien ja fantasioiden toteuttamiseen. Sivuston kautta on mahdollista löytää yhden yön juttuja, flirttailukavereita, ryhmäseksiä sekä melkeinpä mitä tahansa muuta seksiin liittyvää. Yhteisöstä löytyy ainoastaan seksiä etsiviä ihmisiä, jotka myös jakavat kokemuksiaan, kuviaan ja videoitaan palvelussa. Sivusto on suunnattu jokaiselle ihmisryhmälle seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Se sopii myös parinvaihtoon sekä ryhmäseksin etsijöille ja yhteisöpalvelusta onkin helppo löytää samanhenkistä seuraa nopeasti ja salaisesti.

  Kyseessä ei siis ole normaali treffipalvelu, vaan kaikki jäsenet etsivät sen kautta lähinnä seksiä. Puhtaasti seksinhakuun erikoistuneena sivustona mieskäyttäjiä on sivustolla huomattavasti enemmän. Tämä seksideittipalvelu ei myöskään ole edullinen, sillä yhden kuukauden jäsenyys maksaa yli kaksikymmentä euroa. Sivustolle rekisteröityminen on kuitenkin ilmaista, mutta täysjäsenenä pääsee vasta lähettämään ja vastaanottamaan viestejä.

  Miten Naughtybook toimii?

  Naughtybookin toimintaperiaate on todella simppeli. Käyttäjä luo tilin, lataa profiilikuvan, kertoo hieman itsestään ja siitä mitä on etsimässä ja homma on sitä myöten selvä. Rekisteröitymisen jälkeen voi heti ottaa yhteyttä Naughtybookin muihin jäseniin. Seksiseuraa pääsee etsimään kätevästi suoraan paikkakuntahaun kautta. Hakukriteerinä voi käyttää ikää, sukupuolta ja Naughtybookista voi etsiä suoraan myös paria tai transvestiittiseuraa.

  Naughtybookin suurimmat edut:

     • Pelkästään seksinhakuun
     • Avoin yhteisö
     • Sopii miehille, naisille, pareille, homoille, lesboille, ryhmille…

  Naughtybook kokemuksia käyttäjiltä

  Käyttäjien Naughtybook kokemukset vaihtelevat paljon, aivan kuten monella muullakin deittipalvelulla, jotka on suunnattu ainoastaan seksinhakuun. Koska kyseessä on yhteisöpalvelu, jossa käyttäjien kuvat ovat esillä, niin on sanomattakin selvää, että parhaimman näköiset jäsenet saavat eniten yhteydenottoja. Miesjäseniä on palvelussa myös huomattavasti enemmän, minkä vuoksi naisia ei yksinkertaisesti riitä kaikille.

  Tässä palautetta ja kokemuksia Naughtybook sivuston käyttäjiltä:

  ”Naughtybook on yksi parhaista paikoista tavata naisia yhden illan juttuihin.”
  -Mies 33v

   

  ”Minulla on seksin suhteen hieman erikoisempia fantasioita ja mieltymyksiä. Näiden fantasioiden toteuttamiseen oli aina vaikea löytää miestä, eikä sitä edes uskaltanut kaikille ehdottaa. Löysin Naughtybookin kuitenkin sattumalta netistä ja päätin rekisteröityä. Sieltä löysinkin heti muutamia miehiä, jotka halusivat auttaa minua fantasioiden toteuttamisessa.”
  -Nainen 38v

   

  ”Omat työajat ovat sen verran sekaisin, että aikaa ei yksinkertaisesti riitä baareissa juoksemiseen tai niin sanottuun normaalin treffailuun. En myöskään ole sellaisessa elämäntilanteessa, missä normaali parisuhde toimisi. Naughtybookin kautta olen kuitenkin päässyt sopimaan seksitreffit omaan aikatauluuni sopivaksi”
  -Mies 39v

  naughtybook - logo

  Se Facebookin tuhmempi versio

  Kokeile