Treffiseuraa? Näin löydät seuraa netistä

Treffiseuraa netistä - Pariskunta

Oletko treffiseuraa vailla, ja sitä oikeaa ei vain tunnu löytyvän millään? Nykyään treffailu on siirtynyt nettiin ja erilaisiin älypuhelin sovelluksiin, mutta treffiseuran löytäminen ei kaikille kuitenkaan ole aina helppoa.

Me halusimme helpottaa nettideittailua ja tästä syystä teimme tämän lyhyen oppaan siihen, miten löytää treffiseuraa netistä.

Tee hyvä deittiprofiili

Hyvä profiili on kaiken A ja O, mikäli haluat edes haaveilla järjestäväsi treffit netissä. Profiiliin kannattaa ehdottomasti panostaa ja profiilikuvan tulee olla edustava. Melko varmasti yksikään seuraa etsivä mies tai nainen ei ota kontaktia, mikäli profiilikuvaa ei ole ja jos profiilissa ei lue kuvausta.

Profiilikuvia kannattaa olla kerralla useampia, ja kuvien tulee edustaa sinua, luonnettasi ja harrastuksiasi. Myös kuvauksen kannattaa olla omalaatuinen ja sinua kuvastava. Unohda tylsät profiilikuvaukset, kuten ”Olen hauska ja tykkään reissata”. Näitä samanlaisia kuvauksia käyttää varmasti 95% muistakin eikä kuvaus kerro sinusta oikeastaan yhtään mitään. Tee itsestäsi sellainen kuvaus, mikä erottuu joukosta ja jää ihmisten mieliin.

Profiilissa täytyy myös kertoa mitä on tarkalleen ottaen etsimässä. Haetko räväkkää persoonaa? Kumppania, joka tykkää oikeasti reissaamisesta vai ihan vain koti-illoista pitävää henkilöä? Kirjoita kaikki sinua miellyttävät asiat ylös ja kerro rehellisesti minkälainen kumppani on hakusessa. Näin vältyt myös turhilta yhteydenotoilta ja parannat mahdollisuuksiasi löytää seuraa netistä.

Etsi treffiseuraa useammilta eri sivustoilta

Onko sinulla jo ollut profiili jollakin sivustolla jo pidemmän aikaa, mutta yhteydenottoja tai treffiseuraa ei vain meinaa löytyä? Miksipä et laajentaisi hakualuettasi?

Tällä hetkellä netistä löytyy kymmenittäin erilaisia deittisivustoja, joten profiili kannattaa kerralla tehdä useampaan palveluun. Suosituimmissa sivustoissa profiilisi voi jäädä helposti piiloon suurimmalta osalta käyttäjistä, mikä tietenkin hankaloittaa seuran löytymistä. Monet ihmiset käyttävät lisäksi ainoastaan yhtä tiettyä palvelua, joten se ihannekumppani voikin löytyä jonkin muun sivuston kautta.

Deittiprofiili kannattaakin luoda useampaan eri paikkaan, etenkin silloin, jos olet etsimässä seuraa tositarkoituksella. Näin parannat seuranhaku mahdollisuuksiasi huomattavasti ja saat itsesi paremmin näkyviin treffimarkkinoilla.

Treffiseuran etsimiseen kannattaa ottaa avuksi tietenkin myös erilaiset sovellukset tai sivustot, kuten E-kontakti tai Eliittikumppani.

Hyvä keskustelu on tärkeää treffiseuran saamisessa

Viestittely ja keskustelu on tietenkin olennainen osa siihen, miten löytää seuraa netistä. Aloita keskustelu mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan kanssa asiallisesti mutta ole kuitenkin persoonallinen ja hauska. Pelkkä ”Moi” tai ”Hei miten menee” keskustelun avauksena ei toimi kovinkaan usein, joten yritä keksiä jotakin muuta.

Suorat ehdotukset petipuuhista kannattaa kuitenkin unohtaa heti alkuunsa, ellei kyseessä ole sitten pelkästään seksiseuran etsiminen.

Aloita keskustelu esimerkiksi yhteisistä mielenkiinnon aiheistanne, jos molemmat olette kiinnostuneet esimerkiksi samasta bändistä, niin voit aloittaa keskustelun kysymällä musiikista. Esimerkiksi ”Hei sinäkin olet Haloo Helsinki fani?” Minä rakastan myös heidän musiikkiaan. Puhutaanpa musiikista. ”Mikä on sinun suosikki kappaleesi?”

Mikäli molemmat pidätte matkustamisesta niin aloita keskustelu vaikkapa kysymällä hänen suosikkimatkakohteestaan tai siitä missä kaikkialla hän on käynyt.

Yritä saada kumppani myös nauramaan, sillä huumori toimii aina parhaiten. Pikku vitsailulla näet myös, onko teillä yhteinen huumorintaju.

Keskustelussa tulee tietenkin aidosti olla kiinnostunut toisesta ja toisen harrastuksista. Älä ainoastaan puhu itsestäsi, vaan kysele erilaisia asioita kumppaniehdokkaaltasi. Kun yhteinen sävel on löytynyt, niin myös treffiseuraa järjestyy varmasti. Ehdota rohkeasti tapaamista esimerkiksi kahvikupposen tai lounaan merkeissä! Illallinen tai elokuvatreffit voivat sen sijaan olla isompi askel monille.

E-kontakti.fi

Kokeile!

Aiheeseen liittyvät uutiset

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.