Seuranhakuilmoitus deittipalveluun? 5 vinkkiä

Auringonlasku OK - Deittipalvelut.com

Hyvä seuranhakuilmoitus on tärkein asia nettideittailussa ja tästä kirjoituksesta löydät parhaat vinkit siihen kuinka erotut massasta.

Monet meistä yli 30-40 -vuotiaista ovat kaltaiseeni tapaan erikoisessa tilanteessa, johon emme välttämättä uskoneet edes päätyvämme … olemme sinkkuja taas ja sukeltamassa uudelleen deittailun ihmeelliseen maailmaan. Tosin nykyisin se vain tapahtuu nettiympäristössä seuranhakuilmoituksen kautta, legendaaristen sokkotreffien sijasta.

Kun itse erosin vaimostani muutamia vuosia takaperin, niin ajattelin löytäväni vielä uuden kumppanin perinteiseen tapaan jonkun ystäväni kautta. Kuitenkin tajusin nopeasti, että maailma ei toimi enää samalla tavalla ja seuran löytäminen ns. “suosittelun kautta” ei ole enää tavallinen tapa tutustua uusiin ihmisiin. Seuranhakuilmoitus nettiin olikin sitten seuraavaksi järkevimmältä vaikuttava vaihtoehto ja sitä päätöstä en ole katunut vieläkään!

Nettideittailu ei sovi herkkänahkaisille, mutta se voi olla hauskaakin, kunhan ensin opit nettimaailman pelisäännöt:

  • Älä ota mitään henkilökohtaisesti
  • Ole rehellinen
  • Älä luovuta muutaman huonon treffin takia
  • Pidä mielessä arvot, jotka ovat sinulle tärkeitä
  • Pidä hauskaa ja nauti siitä
  • Vertaile deittipalvelut ennen rekisteröitymistä
  • Ole avarakatseinen

Nettideittailun hyvänä ja huonona puolena samaan aikaan on kuitenkin se, että siellä ovat kaikki. Tämän takia uudelta kumppanilta voi etsiä monia “ominaisuuksia” pikkutarkastikin profiilista tai seuranhakuilmoituksesta. Tämän takia hyvä seuranhakuilmoitus ilmoitus on välttämätön asia, kun haluat löytää uuden kumppanisi netistä.

Tee täydellinen seuranhakuilmoitus näillä ohjeilla

Seuranhakuilmoituksen avulla voit todella nousta esiin massasta tai hukkua sinne, valinta on sinun. Hyvän Ilmoituksen tekeminen ei ole ihan helppoa, mutta siihen kannattaa panostaa hieman aikaa.

1. Tee nimimerkki, joka kiinnittää huomion (hyvällä tavalla)

Mikä on ensimmäinen asia, jonka näet? Yleensä se on nimimerkki. Mikset siis panostaisi hieman jo siihen? Usein nimimerkit ovat todella tylsiä ja tavanomaisia, joten se on myös mainio keino erottautua joukosta. Jos esimerkiksi romantiikka, urheilu, kuntoilu tai jokin muu asia on lähellä sydäntäsi, niin anna sen paistaa jo nimimerkistä.

2. Älä sano olevasi hauska, näytä se!

Suurin osa seuranhakuilmoituksista on täytetty perinteisillä adjektiiveillä. Kaikki ovat mielestään hauskoja, urheilullisia ja romanttisia. Mutta, jos oikeasti olet jotakin näistä, niin mikset näyttäisi sitä kuvauksessasi? Panosta seuranhakuilmoituksen tekstiosioon ja kerro esimerkiksi tilanteesta, johon tuleva kumppanisi kanssasi ehkä päätyy? Kuvaile romanttinen matka, johon olet valmis panostamaan tai naurata lukijalle vedet silmiin hauskalla kuvauksella.

3. Kirjoita maailman paras otsikko

Seuranhakuilmoitus ei toimi ilman todella hyvää otsikkoa ja tämä on mahdollista tehdä lähes kaikissa deittipalveluissa omaan profiiliin. Useat tutkimukset ovat näyttäneet, että yli 80% lukee pelkät otsikot (nimimerkkien lisäksi), joten tämä on tilaisuutesi iskeä. Yritä tiivistää otsikkoon, minkälainen olet ihmisenä ja jätä se myös hieman arvoitukselliseksi, jotta lukija haluaa lukea sinusta loputkin.

4. Panosta profiilikuvaan

Profiilikuva kertoo seuranhakuilmoituksessa enemmän kuin tuhat sanaa. Tähän todella kannattaa panostaa ja paras profiilikuva on sellainen, joka kertoo myös luonteestasi tai harrastuksistasi jotakin. Rakastatko sukeltamista? Lisää kuva joltakin sukellusretkeltäsi. Jos pidät enemmän ruoanlaitosta ja rauhallisesta elämästä, niin lisää kuva, jossa kokkaat juuri viiden tähden ateriaa ystävällesi.

5. Kerro tarkasti mitä olet etsimässä

Kaikki ei voi olla fiksuja, filmaattisia, romanttisia ja urheilullisia, jotka ovat etsimässä “tavallista” elämänkumppania. Näitä seuranhakuilmoituksia näkee enemmän kuin laki sallii ja ne eivät herätä lukijassa minkäänlaisia tunteita. Pyri olemaan hyvä siinä, missä oikeasti olet ja etsi sellaista kumppania, josta OIKEASTI olet kiinnostunut. Älä yritä miellyttää kaikkia.

Näiden ohjeiden avulla tekemäsi seuranhakuilmoitus on parempi kuin 90% vastaantulevista vaihtoehdoista. Muista, että nettideittailu vaatii kärsivällisyyttä aivan kuten oikeassakin maailmassa. Onnea matkaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.