50plusmatch

50plusmatch on deittisivusto, joka perustettiin vuonna 2006. Kyseinen treffisivusto on osa Hollantilaista MatchMediaa, ja Alankomaiden lisäksi palvelu toimii myös Belgiassa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa sekä Suomessa.

50 plus match palvelu on suunnattu nimensä mukaisesti ainoastaan yli 50 vuotiaille sinkuille, jotka etsivät vakavaa suhdetta ja elämänkumppania. Vanhemmille sinkuille tämä kyseinen treffisivusto onkin Suomessa yksi tämän hetken toimivimmista ja edullisimmista palveluista.

Jäsenmäärät ja hinta

Jäsenmäärät:

 • Suomi n. 10 000
 • Naisia n. 52%
 • Miehiä n. 48%

Jäsenyys

 • Ilmainen (rajoitettu)
 • 1 kuukausi 24,95 €
 • 3 kuukautta 14,95 € / kk
 • 6 kuukautta 9,95 € / kk
 • 1 vuosi 7,95 € / kk

Yleistä 50plusmatch -sivustosta

50plusmatch on suunnattu pääasiassa yli 50 vuotiaille aktiivisille ihmisille, joten sieltä ei löydä tätä nuorempia henkilöitä käytännössä lainkaan. Sivustolla voi deittiseuran lisäksi hakea myös pelkästään kaveri- tai harrasteseuraa, joko samasta tai vastakkaisesta sukupuolesta.

50 plus match -treffisivuston sukupuolijakauma on melko lailla tasainen, joskin tällä hetkellä naiskäyttäjiä on jonkin verran enemmän. Tämä treffipalvelu on yksi parhaista seuranhakusivustoista vanhemmille sinkuille ja monet vanhemmat miehet sekä naiset ovat löytäneet sen kautta samanhenkistä seuraa.

Tämä deittipalvelu erottuu kilpailijoista seuraavilla tavoilla:

 • Ainoastaan yli 50 vuotiaille
 • Kaikki profiilit tarkistetaan yksitellen
 • Suomalaisille jäsenille vain suomalaisia kumppaneita
 • Edullinen ja luotettava
 • Käyttäjätiedot pidetään salassa
 • Mahdollisuus myös ilmaiseen rajoitetun version käyttöön

50 plus match käytön aloittaminen

50plusmatch -deittipalvelun käytön aloittaminen ja rekisteröinti sujuu helposti. Ensi alkuun täytyy täyttää muutamia perustietoja, kuten sukupuoli, käyttäjätunnus, sähköpostiosoite sekä salasana ja tietenkin se, onko hakemassa miestä vai naista.

Tämän vaiheen jälkeen täytyy enää täyttää 4 yksinkertaista sivua, jossa luodaan profiili. Profiilin luomisen yhteydessä voi kirjoittaa itsestään ja elämästään lisätietoja sekä ruksia omia mielenkiinnon sekä harrastuksen kohteita.

Profiilissa voi myös kertoa, millaista kumppania on etsimässä, tai onko kyseessä ainoastaan kaverisuhteen etsiminen. Viimeisimpänä vaiheena itselleen voi lisätä myös profiilikuvan.

Kaikkia näitä tietoja ei tarvitse täyttää, mutta mitä täydellisempi profiili on, niin sitä paremmin löytää itselleen seuraa.

50plusmatch ominaisuudet – Ilmainen vai täysijäsenyys?

50 plus match -treffisivusto tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää palvelua myös täysin ilmaiseksi. Ilmaisessa versiossa käyttäjällä ei luonnollisesti ole mahdollisuutta palvelun kaikkiin ominaisuuksiin, mutta se antaa silti mahdollisuuden hakea jäseniä rajattomasti, lukea täysjäsenien viestejä, katsoa kutsuja, vastailla ilmaiseksi vastaanotettuihin viesteihin sekä lähettää 10 kiinnostusviestiä päivässä.

Maksullisessa versiossa voi puolestaan lähettää henkilökohtaisia viestejä, nähdä kuka on katsonut profiilia, lähettää rajattomasti kiinnostusviestejä, katsoa toisen jäsenen hakuprofiilia, käyttää kahdenkeskistä viestipalvelua ja nähdä kuka on ohjelman täysjäsen.

Ilmaisjäsenyydellä pärjää siis jo pitkälle ja sen avulla voi vastata muun muassa vastaanotettuihin viesteihin. Jos seuraa haluaa kuitenkin hakea tosissaan, niin silloin täysijäsenyys on kuitenkin lähes välttämätöntä. Täysjäsenenä kaikkia ominaisuuksia on rajattomasti ja se mahdollistaa myös henkilökohtaisten viestien lähettämisen.

Täysjäsenyyden hinta ei kuitenkaan päätä huimaa ja tällä hetkellä 50plusmatch onkin yksi edullisimpia deittipalveluita. 30 päivän jäsenyys on toki hintava sillä se maksaa 24,95€, mutta vuoden sopimusjakso maksaa ainoastaan 7,95€ kuukaudessa.

50plusmatch kokemuksia

Suomessa ihmisillä on paljon hyviä kokemuksia 50plusmatch -sivustosta. Menestystarinoita löytyy ehkäpä enemmän, kuin miltään muulta deittisivulta ja ihmiset ovat todellakin olleet tyytyväisiä palveluun. Seuraavassa muutamia poimintoja ihmisten antamasta palautteesta 50 plus match sivustolle:

”Moi! Palstan avulla löysin elämänkumppanin, asumme yhdessä jo puolenvuoden ajan ja hyvin menee!”

– Mies, 65

”Olen löytänyt kauttanne ystävän. Kiitos siitä! Sivustonne on todella hyvä tapa löytää ystävä!”

– Mies, 54

”Löysin itselleni uuden elämänkumppanin sivustoltanne, oltuani yli seitsemän vuotta leskenä. Sivustollanne on juuri minun ikäiselleni sopivia kumppaniehdokkaita.”

– Nainen, 55

50plusmatch

Deittipalvelu yli 50-vuotiaille

Kokeile