E-kontakti

E-kontakti on 100% suomalainen deittipalvelu, joka on noussut ryminällä alan johtavaksi sivustoksi Suomessa. Palveluna E-kontakti on perustettu jo vuonna 2009 ja sen omistaa niin ikään kotimainen Alma Media. Käyttäjiä sivustolla on Wikipedian tietojen mukaan yli 350 000 suomalaista, joista naisia on noin 45% ja miehiä 55%.

Jäsenmäärät:

  • Yli 350 000
  • Naisia 45%
  • Miehiä 55%

 

Lähde: Alma Media.

Jäsenyys:

  • 1 kuukausi 34,90€
  • 3 kuukautta 59,90€
  • 6 kuukautta 89,90€

3 päivän ilmainen kokeilu koodilla: EKHEIN4KUU18Z34

Kopioi koodi talteen ja klikkaa nappia

 

E-kontakti deittipalvelu soveltuu oikeastaan ihan kaiken ikäisille suomalaisille, jotka ovat etsimässä seuraa tositarkoituksella. Silti suuri osa palvelun käyttäjistä on 35-50 ikävuoden väliltä, joten nuoren kumppanin etsijöille sopivan seuralaisen löytäminen voi olla hieman haastavampaa. Kuitenkin sivustona tämä treffipalvelu on ehdottomasti suosittelun arvoinen ja varmasti yksi luotettavimmista vaihtoehdoista Suomessa.

Palvelu erottuu monista kilpailijoistaan seuraavien asioiden ansiosta:

  • 100% suomalainen vaihtoehto
  • Kaikki käyttäjäprofiilit tarkistetaan
  • Tunnetun Alma Median -konsernin omistama
  • Yli 350 000 jäsentä (suurin suomalainen deittipalvelu)

Sivusto soveltuu hyvin tavalliselle suomalaiselle, tavallisen seuran löytämiseen kuten palvelu itsekin kirjoittaa sivuillaan.

E-kontakti mobiili kulkee aina mukana

Tässä deittisivustossa on mukavaa myös sen hyvä toimivuus mobiililaitteilla. E-kontakti mobiili kulkee mukanasi helposti missä tahansa. Olitpa sitten työmatkalla, odottamassa bussia, mökillä tai vaikka lenkillä, niin voit helposti tarkistaa saamasi viestit ja vastailla niihin suoraan tien päältä.

Käytettävyydeltään mobiiliversio ei oikeastaan erotu mitenkään pöytäkoneella toimivasta vaihtoehdosta, vaan sen kautta saat käyttöösi täysin samat toiminnot. Ehdottomasti yksi parhaista palveluista, jos arvostat helppoa käytettävyyttä mobiilissa.

E-kontaktin hinta on kohtuullinen

Jos olet jo tutustunut eri deittipalveluihin, niin tiedät, että E-kontakti hinta on varsin järkevä ja sen lisäksi hintaan lasketaan myös alennuskoodi, kun teet tilin tältä sivustolta löytyvän nappulan kautta. Kyseessä ei ole ilmainen treffisivusto, mutta ei todellakaan myöskään se kallein. Ottaen huomioon, että kyseessä on Suomen suurin deittailupalvelu, niin sen hinta on oikeastaan erittäin hyvä. Nykyisellään voit tehdä palveluun yhden, kolmen tai kuuden kuukauden sopimuksia.

Tyypilliseen tapaan maksamasi kuukausimaksu on sitä pienempi, mitä pidemmän sopimuskauden valitset. Itse pidän erityisen paljon siitä, että tämän palvelun kohdalla sama hinta kattaa kaikki ominaisuudet. Kaikki käyttäjät maksavat siis yhden ja saman jäsenmaksun, jonka jälkeen käytössä on kaikki palvelun ominaisuudet.

Jos et ole vielä käyttänyt palvelua, niin voit kokeilla palvelua ilmaiseksi alla olevan napin kautta.

Kokeile
 

E-kontakti kokemuksia käyttäjiltä

Kuten totesin jo aiemmassa vaiheessa, niin kyse on erittäin reilusta ja luotettavasta palvelusta, jonka ansiosta E-kontakti.fi kokemuksia on lähinnä vain positiivisia. Tämän palvelun kautta useat suomalaiset ovat löytäneet sen tosirakkauden ja elämänkumppaninsa.

“Itselläni E-kontakti kokemukset ovat sanalla sanoen hyviä! Aloitin seuranhaun palvelun kautta Lokakuussa 2016 ja tänä kesänä menemme menemme alttarille sanomaan KYLLÄ”

– Minna, 34

 

“Löysin nykyisen tyttöystäväni tämän palvelun kautta jo vuonna 2011 ja olemme edelleen yhdessä. Arki ei ole aina ollut ruusuista, mutta voin sanoa löytäneeni elämäni rakkauden.”

– Pasi, 32

 

“Ennen tämän sivuston kokeilua olin rekisteröitynyt moniin eri deittipalveluihin ja olin jo lähes luopunut toivosta. Palvelun kautta löysin kuitenkin oman aviomieheni, jonka kanssa ostimme juuri omakotitalon. Nyt perheeseen kuuluu meidän kahden lisäksi yksi kultainennoutaja.”

– Hanna, 40

 

Oletko valmis uuteen parisuhteeseen? Kokeile E-kontakti palvelua ilmaiseksi alla olevan napin kautta!

E-Kontakti.fi

Suomen suosituin deittisivusto

Kokeile