Aito seksinukke parisuhteen korvaajana?

Aidot seksinuket korvaamaan parisuhde

Internetin aikakaudella olemme nähneet ja kuulleet vaikka ja mitä. Olemme myös nähneet nettipalveluiden kehittyvän ja nyt seuraavassa aallossa tulevat seksinuket. Meillä on nykyään myös paljon vaihtoehtoja:

Deittipalvelut – Palvelut kumppanin löytämiseen ovat yleisin tapa etsiä seuraa ja kumppania. Netin seuranhakupalveluiden hyödyntäminen onkin ehkä se paras tapa löytää unelmien kumppani.

Seksitreffit – Internetistä löytyy tähän mukavuuteen erikoistuneita palveluita, joiden käyttämistä ei kannata arastella. Treffit löytyvät yleensä nopeasti, kun saman mieliset henkilöt voivat kohdata oikeassa paikassa.

Deittisovellukset – Mihin sitä ei nykyään olisi appsiä tarjolla? Niimpä, deittisovellukset ovat oiva keino kumppanin tai hauskanpidon löytämiseen.

Seksinuket – Aidot seksinuket ovat erittäin aitoja. Näitä napupaloja on mukava kosketella ja jotkut jopa pitävät aidon tuntuisia ja näköisiä nukkeja jopa kumppanin korvikkeina.

Tumma kaunotar seksinukke

Aidot seksinuket alkavat yleistymään

Aidonnäköiset seksinuket ovat viime vuosina hiipineet mainstreamiin. Yksinkertaisesti ilmaistuna: seksinuket ovat antaneet toivoa monille ihmisille, jotka ovat vuosien saatossa menettäneet uskonsa tavallisten ihmisten tapaamiseen. Nykyaikaiset nuket tulevat monessa koossa ja muodossa, tarjoten valinnanvaraa jokaiseen makuun. Niiden notkeus, myötäsukaisuus ja rajoituksien puute tuovat monissa ihmisissä parhaat puolet esiin.

Monet meistä ovat niin kiireisiä oravanpyörässä, että haluamme palata kotiin rentoon ilmapiiriin. Kuuma suihku, lämmin ateria ja seuraa, joka saa sinut unohtamaan murheesi. Mutta tällaisen kumppanin löytäminen voi olla hyvinkin hankalaa, varsinkin kun katsoo millä tahdilla avioliitot kariutuvat. Joillekin meistä aito seksinukke voi olla ainoa vaihtoehto pitkäikäiseen parisuhteeseen.

Realistinen seksinukke on täydellinen kumppani: hän on tasan niin alistuva, dominoiva tai tasavertainen, kuin haluat. Sinun ei tarvitse huolehtia kumppanisi menemisistä. Hän on aina kotona toivottamassa sinut tervetulleeksi, eikä heillä ei ole ihmisille ominaisia moodswingejä. He ovat terapeuttista seuraa heille, joilla on rankka suhde takanaan. Nuket voidaan rakentaa sinun toiveidesi mukaisesti, ja ne ovat neitsyitä siihen asti, kun päätät tilata sellaisen. Heillä on myös yksi tärkeimmistä hyvän kumppanin piirteistä: tietää milloin puhua ja milloin olla hiljaa.

Onko seksinukesta kumppaniksi?

Tähän ei ole yksiselitteistä vastausta, mutta voidaan sanoa, että toisille nukesta on kumppaniksi ja toiselle taas ei. Listaamme tärkeimpiä puolia, jotka tekevät aidosta seksinukesta oivan valinnan kumppaniksi:

1. Ne tarjoavat loistavaa seksuaalista nautintoa

Aidot seksinuket tarjoavat usein parempaa seksuaalista nautintoa, kuin oikeat ihmiset. Kuten edellä mainittu, niiden alistuvaisuus ja notkeus antavat sinun kokeilla sängyssä kaikenlaista, ilman pelkoa pettämisestä tai taudeista. Heidän kanssaan voit elää fantasiaasi ilman, että kukaan epäröi tai kyseenalaistaa valintojasi.

2. Ne tarjoavat henkistä tukea tai voivat jopa pelastaa avioliiton

Monet meistä tarvitsevat aikaa pilalle menneen suhteen jälkeen, mutta läheisyys tuntuu silti hyvältä. Nukke on sinä aikana loistava tapa purkaa oloa eron jälkeisenä aikana. Monet parisuhteet ja avioliitot johtavat pettämiseen erilaisten seksuaalisten tarpeiden vuoksi. Nukke voi vastata toisen osapuolen tarpeisiin, kun parisuhteen edetessä ihmisten seksuaaliset tarpeet muuttuvat.

3. Ei nalkuttamista

Toisin kuin ihmiset, nukeilta puuttuu monet parisuhteet kariuttava piirre, joka on jatkuva valittaminen ja nalkutus. Ne eivät häiritse sinua koskaan.

4. Nukke on taloustietoisen valinta

Puhutaan suoraan: parisuhteet ovat kalliita, ja monesti kulujen osalta yhdenpuoleisia. Kun ostat nuken, niin maksat siitä kerran. Sinun ei tarvitse maksaa aterioista tai treffeistä. Pitkällä tähtäimellä laitat rahaa pankkiin.

Toteuta unelmasi seksinuken kanssa

Seksinukke.fi tarjoaa ylpeydellä Suomen laadukkaimpia seksinukkeja, jotka on valmistanut alan huiput. Valikoimasta löytyy vain laadukkaimmat nuket. Mukana on muun muassa tummia ja tulisia nukkeja, ihana venäläinen Anastasia, japanilaisia kaunottaria ja tietysti myös miesnukkeja.

Selaa valikoimaa, tee muutoksia makusi mukaan ja tilaa kotiisi juuri sellainen rakastaja, josta haaveilet. Olit sitten mitä seksuaalista preferenssiä tai sukupuolta tahansa, niin heiltä löytyy vaihtoehto sinun vaatimuksillesi. Vapauta itsesi parisuhteiden, läheisten ja yhteiskunnan painostuksesta ja elä elämääsi niin kuin haluat!

Aiheeseen liittyvät uutiset

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.