SexPartner

Sexpartner on deittipalvelu kaikille niille, jotka eivät ole etsimässä mitään vakavaa parisuhdetta. Nimensä mukaisesti sivuston kautta on mahdollista etsiä ainoastaan seksiseuraa. Sivuston omistaa Itävaltalainen HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG. Palvelu toimii useammissa eri maissa, mutta jokainen sivusto on maakohtainen, eli suomalaiset löytävät seksitreffit ainoastaan Suomesta.

Yleistä SexPartnerista

Sexpartner.fi -sivusto on pyrkinyt tekemään seksiseuran hakemisesta mahdollisimman yksinkertaista. Palveluun ovat rekisteröityneet ainoastaan ne käyttäjät, jotka etsivät lyhytaikaista, yhden yön seuraa tai seksisuhdetta.

Seksiseuraa on tarjolla miehille, naisille, pareille, sekä transvestiiteille. Tämä palvelu on tarkoitettu siis kaikille eroottisen seuran etsijöille seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.
Seksipartnerin etsiminen omalta asuinalueelta on tehty helpoksi, sillä seuraa voi hakea suoraan oman kaupungin, läänin tai postinumeron mukaan. Rekisteröitynyt käyttäjä voi luoda niin paljon kontakteja kuin haluaa ja lähettää näille viestejä sekä flirttejä.

Sexpartner ei ole kaikista edullisin seksinhakusivusto, mutta sivustolta löytää pelkästään niitä henkilöitä, jotka ovat ainoastaan kiinnostuneita seksistä. Palvelua on mahdollista käyttää myös ilmaiseksi, mutta tällöin sivuston toiminnot ovat erittäin rajoitettuja. Viestittely toisten jäsenten kanssa edellyttää kuitenkin täysjäsenyyden ostamista.

Sexpartner kokemuksia

Käyttäjien kokemukset Sexpartner.fi -sivustosta vaihtelevat laidasta laitaan. Voidaan sanoa oikeastaan, että puolet kokemuksista on hyviä ja puolet huonoja. Jäsenten vaihtelevat kokemukset perustuvat varmasti osittain siihen, että seksiseuraa ei syystä tai toisesta olekaan herunut. Koska kyseessä on ainoastaan seksiseuran hakuun keskittynyt verkkosivusto, niin silloin profiilikuva on melkeinpä tärkein tekijä, jolla onnistuneet seksitreffit saa itselleen järjestettyä.

Seuraavassa sexpartner kokemuksia ja kommentteja muutamilta käyttäjiltä:

”Olin sivuston jäsenenä noin vuoden verran. Tänä aikana pääsin petipuuhiin kaksi kertaa. Kerran noin 30v naisen kanssa ja kerran noin 50 vuotiaan naisen kanssa. Huomasin, että myös viestittely on tärkeä osa seksitreffejä. Pitää osata käyttäytyä asiallisesti eikä suoraan ehdottaa seksiä. Naiset myös mielellään etsivät alle 40 vuotiaita miehiä. Kokemuksena ihan hyvä”
– Mies 46v

”Juuri eronneena en halunnut itselleni uutta suhdetta, vaan etsin miestä ainoastaan seksisuhteeseen. Sain sexpartner sivustolta todella paljon yhteydenottoja, joista valitsin lopulta pari miestä, joiden kanssa tulee vietettyä ”laatuaikaa” kerran pari kuukaudessa.”
-Nainen 33v

”Tinderistä en ollut löytänyt seksiseuraa yli vuoteen, jonka jälkeen päätin kokeilla sexpartneria. Alle viikossa löysinkin heti räväkän mimmin ja päätin kuivan kauteni. Tämän jälkeen uutta seuraa ei ole löytynyt. Sattui kait hyvä tuuri heti alussa…”
– Mies 29v

SexPartner logo

Palvelu seksipartnerin etsimiseen

Kokeile