RussianCupid

RussianCupid on yksi maailman suosituimmista deittisivustoista, joka yhdistää venäläiset ja itäeurooppalaiset naiset sekä länsimaalaiset miehet. Sivuston omistaa australialainen CupidMedia ja saman yrityksen portfolioon kuuluu muitakin hitiksi muodostuneita deittisivuja, kuten AsianDating, ThaiLoveLinks ja FilipinoCupid.

Jäseniä RussianCupid -sivustolla on nykyisin jo yli 1 500 000, joista naisia noin 58% ja miehiä 42%. Verkkosivu on ollut toiminnassa vuodesta 2000 alkaen.

Jäsenmäärät:

  • Yli 1,5 miljoonaa
  • Naiskäyttäjiä n. 58%
  • Mieskäyttäjiä n. 42%

RussianCupid hinta:

  • 1 kuukausi 34,99€ / kk
  • 3 kuukautta 23,33€ / kk
  • 12 kuukautta 11,67€ / kk

 

Lisätietoja: Wikipedia

Kokeile RussianCupidia ilmaiseksi!

Yleistä

RussianCupid on yksi maailman suurimmista ja luotettavimmista sivustoista venäläisen tai itäeurooppalaisen tyttöystävän etsimiseen. Tämä venäläinen deitti on ollut toiminnassa jo lähes 20 vuotta ja on näiden vuosien aikana onnistunut kasvattamaan varsin vakuuttavan käyttäjäkunnan, jonka kanssa ei pysty kilpailemaan oikeastaan mikään muu sivusto.

Suurimmat edut verrattuna kilpailijoihin:

  • Helppo ja nopea – Tilin luominen on vaivatonta Facebook-kirjautumisen avulla ja käyttäminen on ilmaista (lisäominaisuudet alk. 11,67€ / kk).
  • Turvallinen – Palvelu turvaa identiteettisi ja voit itse vaikuttaa paljon siihen, mitä tietoja tulee julkiseksi. Sivusto kuuluu myös luottavaan Cupid-verkostoon.
  • Yli 1,5 miljoonaa käyttäjää – Vaikka venäläisten naisten tapaamiseen tarkoitettuja palveluita on tarjolla paljon, niin useimmissa palveluissa käyttäjiä on niukasti.
  • Yli 50% naiskäyttäjiä – Entisen Neuvostoliiton alueella naisia on huomattavasti enemmän kuin miehiä. Tämä näkyy myös RussianCupid-sivustolla, jossa naiskäyttäjiä on poikkeuksellisen paljon.

Kyseessä on hyvä venäläinen deitti, josta löytää juttuseuraa hyvinkin helposti. Palvelun kautta tuhannet länsimaalaiset miehet ovat onnistuneet tapaamaan elämänsä rakkauden.

Venäläinen deitti ilman huijauksia

Jos olet aikaisemmin rekisteröitynyt jollekin venäläisen vaimon etsimiseen tarkoitetulle sivustolle, niin saatat jo tietää, että tarjolla on melko paljon huijauksia. Huijaussivustoilla ei ole usein juurikaan oikeita käyttäjiä ja kuukausihinnat saattavat olla kohtuuttoman korkeita.

RussianCupid on niitä harvoja venäläisiä deittejä, josta seuraa löytyy oikeasti. Syynä tähän on pitkälti se, että palvelu on ollut markkinoilla niin pitkään ja onnistunut ajan kanssa kasvattamaan jäsenmäärän huomattavan korkeaksi.

Osa luotettavaa Cupid-verkostoa

RussianCupid kuuluu suureen Cupid Media Pty Ltd:n deittiverkostoon, jonka omistukseen kuuluu lähes 40 muutakin sivustoa. Verkostoa ylläpitää australialainen yritys ja sen toiminta on 100% läpinäkyvää ja rehellistä.

Käytettävyys ja mobiilisovellukset

Sivuston käyttö onnistuu hyvin sekä pöytäkoneella että mobiililaitteilla. Verkkopalvelu itsessään on moderni ja mobiiliyhteensopiva, joten erillistä sovellusta ei välttämättä ole edes tarpeen ladata. Tämän lisäksi Android-käyttäjille on tarjolla ladattava sovellus Google Play -kaupasta. Mobiilisovelluksen avulla käyttäminen onnistuu vielä hieman vaivattomammin ja sen lataaminen on ilmaista.

RussianCupid kokemuksia

Kuiten mainittua, niin kyseessä on yksi parhaista ja suosituimmista deiteistä, kun tarkoituksena on löytää nainen Venäjältä. Sivustolla on lähes 900 000 naiskäyttäjää ja kuukausimaksutkin ovat varsin järkevällä tasolla. Muun muassa näistä syistä RussiaCupid kokemukset ovat pääsääntöisesti erittäin hyviä.

Tässä muutamia RussianCupid kokemuksia käyttäjiltä:

“I’ve finally found my Russian princess. Great dating site and highly recommended!”

– Martin

“RussianCupid vaikutti kaikista luotettavimmalta sivustolta ja päätin tehdä tilin kokeilumielessä. Ensimmäisen viikon aikana tapasin Yekaterinan, jota olen menossa tapaamaan Pietariin piakkoin”

– Heikki

”Hyvä sivusto ja paljon käyttäjiä. Välillä ei ehdi edes vastaamaan kaikkiin viesteihin. Hyviä kokemuksia toistaiseksi tästä!”

– Iiro

Jos suunnitelmissasi on löytää venäläinen tai itäeurooppalainen nainen, niin RussianCupid on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen palvelu. Tilin luominen on täysin ilmaista ja hintaa kertyy ainoastaa lisäpalveluista, joita ehkä haluat ostaa jossakin vaiheessa.

RussianCupid

Paras venäläinen deitti

Kokeile