Badoo

Badoo on Tinderin tyyppinen treffisovellus, joka toimii älypuhelimien lisäksi myös tietokoneella. Palvelu perustettiin jo vuonna 2006 ja se on yksi markkinoiden johtavia deittipalveluita ja treffisovelluksia ympäri maailmaa.

Tällä hetkellä Badoo toimii 190 eri maassa ja yhteensä sillä on maailmanlaajuisesti yli 388 miljoonaa käyttäjää. Palvelu on saatavilla 47 eri kiellellä ja myös Suomi on mukana kielivalikoimassa.

Yleistä Badoosta

  • Noin 388 miljoonaa käyttäjää
  • Ilmainen perusjäsenyys
  • Maksullisia Premium paketteja

Ilmainen Badoo vai maksullinen Badoo Premium-paketti?

Badoo sovellus on kaikille käyttäjille ilmainen, mutta halutessaan tilin voi päivittää maksulliseen Premium pakettiin. Ilmainen Badoo sisältää palvelun perusominaisuudet ja nettideittailu onnistuu myös ilmaisversiolla ihan hyvin. Ilmaisella jäsenyydellä pääsee katsomaan käyttäjäprofiileita, painamaan tykkäyksiä sekä lähettämään viestejä. Ilmaisessa versiossa viestejä pääsee kuitenkin lähettämään maksimissaan viidelle henkilölle päivässä ja suosituimmille jäsenille viestejä ei voi lähettää lainkaan. Ilmaisversion käyttäjät eivät myöskään näy korkealla hakutuloksissa.

Maksullisessa Badoo Premium -versiossa viestejä voi puolestaan lähettää niin paljon kuin haluaa myös suosituimmille jäsenille. Premium-jäsenet pääsevät myös heti näkemään kaikki saadut tykkäykset ja he näkyvät hakutulosten kärkipäässä. Premium-jäsenten viestit näkyvät myös etusijalla muiden postilaatikoissa. Badoo Premium jäsenyyteen ei kuitenkaan tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa, vaan sen voi ostaa vaikka viikoksi kerrallaan. Hintakaan ei maksullisessa versiossa ole paha, ja yhden viikon jäsenyyden voi ostaa alle kolmella eurolla.

Ilmainen versio riittää mielestämme hyvin normaaliin käyttöön, mutta jos deittailuun haluaa panostaa enemmän aikaa, niin silloin kannattaa ostaa suosiolla Premium-jäsenyys.

Badoo Premium hinta ja maksutavat

Badoo krediitit

Badoohon liittyminen on ilmaista, ja Premium jäsenyyden lisäksi siihen voi ostaa myös maksullisia palveluita, kuten Tähtipaikan, lahjoja ja suoran pääsyn hakutulosten kärkeen. Näitä palveluita täytyy ostaa Badoo krediiteillä, joita täytyy ensin tietenkin ostaa oikealla rahalla. Krediiteillä ostettu hakutulosten piikkipaikka onkin hyvä tapa saada omalle käyttäjäprofiilille enemmän huomiota.

Badoo Krediitit hinta ja maksutavat

Badoo Suomi

Badoo on maailmalla jopa Tinderiä suositumpi deittipalvelu. Suomessa Badoo on tällä hetkellä kolmen suosituimman deittipalvelun ja treffisovelluksen joukossa. Badoo hakee käyttäjiä lähistöltä, joten Badoo Suomi sovellus hakee käyttäjiä ainoastaan Suomesta.

Omista tilin asetuksista voi määrittää oman ihannekumppanin iän sekä sukupuolen. Deittiseuraa voi hakea myös muista Suomen kaupungeista. Jos käytät Badoota esimerkiksi Jyväskylässä, voit hakea käyttäjiä myös Oulusta tai Helsingistä, kaupunkia vaihtamalla.

Miten Badoo toimii?

Badoon toimintaperiaate on erittäin yksinkertainen. Käyttäjätilin luominen on nopeaa ja se onnistuu suoraan Facebook kirjautumisella. Badoo ei julkaise Facebookissa mitään tietoja, joten kukaan ei saa tietää, että käytät kyseistä deittipalvelua. Myös profiilikuvat voit ladata suoraan Facebookin profiilistasi. Kirjautumisen voi tehdä myös ilman Facebookia.

Badoo toimii käytännössä samalla tavalla kuin Suomen suosituin treffisovellus Tinder. Palvelu on kuitenkin Tinderiä siinä mielessä parempi, että siitä näkee suoraan listan, ketkä käyttäjistä ovat lähistöllä. Myös Tinderistä tuttu svaippaus on mukana myös Badoossa. Eli svaippaat oikealle ja tykkäät kyseisestä käyttäjästä. Kyseessä on siis erittäin simppeli deittipalvelu.

Palvelussa voi myös keskustella toisten käyttäjien kanssa suoraan, ilman, että molemmat käyttäjät ovat tykänneet toisistaan.

Badoon profiilissa voi myös klikata eri vaihtoehtoja siitä, mitä on hakemassa. Oleko hakemassa juttuseuraa, kaveriseuraa, seikkailuseuraa vai vakavaa parisuhdetta. Profiilista voi myös valita muita oleellisia tietoja, kuten juomistavat, tupakointi, kielet, asumismuodon, suhdestatuksen, seksuaalisen suuntautumisen, ulkonäön ja monia muita vaihtoehtoja. Näiden lisäksi käyttäjäprofiiliin voi luonnollisesti myös kirjoittaa kuvauksen itsestään.

Badoo tilin poistaminen onnistuu myös helposti suoraan asetuksista. Parilla klikkauksella tilin voi poistaa käytöstä kokonaan.

Badoo kokemuksia

Badoo käyttäjäkokemukset ovat pääsääntöisesti erittäin positiivisia ja oikeastaan ainoat negatiiviset palautteet tulevat siitä, että sovellus ei välttämättä toimi täydellisesti kaikissa älypuhelimissa. Allekirjoittanut itsekin on käyttänyt Badoota jo useamman vuoden ajan ja voin kertoa, että sen avulla olen saanut sovittua treffejä huomattavasti paremmin, kuin Tinderissä.

badoo - logo

Yksi maailman suosituimpia deittisovelluksia

Kokeile