Paras deittisivusto 2017

Vuoden 2017 Paras deittisivusto

Oletko etsimässä parasta deittipalvelua? Sivustoa, mistä löytyisi sopiva seuralainen ja mikä ei olisi edes hinnalla pilattu. No, silloin olet aivan oikeassa paikassa, sillä raatimme päätti selvittää, mikä on vuoden 2017 paras deittisivusto.

Kriteereinä tänä vuonna olivat helppo käytettävyys, hinta, käyttäjämäärä, sukupuolijakauma ja seuranhakua helpottavat toiminnallisuudet. Usein jokaisesta deittisovelluksesta tai -sivustosta löytyy jotakin hyvää, mutta on valitettavan harvinaista, että jokin deittisovellus loistaisi kaikilla osa-alueilla.

Lähes satahenkinen raatimme testasi viisi eri deittisivustoa / -sovellusta tänä vuonna, joista kaikki ovat suosittuja vaihtoehtoja Suomessa. Tarkoituksena oli selvittää, että mikä palvelu olisi mahdollisimman hyvä vaihtoehto hakijan iästä, sukupuolesta tai ammatista riippumatta sekä olisi siten paras deittisivusto vuonna 2017.

Testatut deittisivut ja -sovellukset:

Valitsimme testattaviksi sivustoiksi Suomen tämän hetken suosituimpia palveluita. Alta olevasta taulukosta voit vertailla parhaiden deittisivustojen tietoja ja pisteitä.

DeittisivustoSijoitusKäyttäjämäärä
(Suomessa)
Sukupuolijakauma
(Naisia %)
Käytettävyys
(Max. 100pts)
E-kontakti1.350 00045%90
Eliittikumppani2.85 00038%87
Tinder3.365 00040%96
NextLove4.120 00055%85
Victoria Milan5.80 00035%92

Eliittikumppani oli Suomen paras deittisivusto tosirakkauden löytämiseen

Eliittikumppani on suosittu Suomalainen “eliittideitti”, joka on tarkoitettu puhtaasti tosirakkauden löytämiseen. Raatimme antoi kiitosta erityisesti palvelun todella toimivasta ohjelmasta, joka yhdistää sopivat käyttäjät toisiinsa. Vaikka Eliittikumppanilla on Suomessa vain noin 90 000 käyttäjää, niin sopiva seuralainen löytyy varmasti ainakin suuremmista kaupungeista. Suurimmat miinuspisteet sivusto saikin juuri pienemmästä käyttäjäkunnasta ja kalliista hinnasta.

Lisää Eliittikumppani kokemuksia »

Tinder on hyvä vaihtoehto nuorille hauskanpitoon

Tinder on deittisovellus, jonka kautta käyttäjät voivat etsiä seuraa lokaation perusteella. Tämä mobiilisovellus oli raatimme mukaan ylivoimaisesta paras deittisivusto nuorille (alle 25-vuotiaille), mutta sai heikommat pisteet niiltä arvostelijoilta, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. Tinder sopiikin hyvin satunnaisen seuran tai leffakaverin etsimiseen, mutta elämänkumppania palvelun kautta voi olla hankala löytää.

E-kontakti loistaa lähes joka osa-alueelle

E-kontakti on Suomen suurin deittisivusto, joka pärjäsi raatimme vertailussa oikeastaan joka osa-alueelle. Sivustolla on käyttäjiä Suomessa yli 350 000 ja tämän joukkoon mahtuu tietysti kaikenlaisia ja kaikenikäisiä ihmisiä. Vaikka E-kontakti ei loistanut selkeästi ylitse muiden millään mittarilla, niin sen kokonaispisteet olivat kaikista korkeimmat. Kyseessä on siis tasaisen varma ja hyvä deittisivusto, joka tulisikin olla ensimmäinen paikka seuranhakuasivustoa hamuavalle.

Lisää E-kontakti kokemuksia »

NextLove on paras deittisivusto eronneille ja yksinhuoltajille

NextLove on uudehko eronneille ja yksinhuoltajille suunnattu nettideitti, joka olikin paras tässä luokassa. Palvelun kautta löydät helposti jutteluseuraa sellaisista ihmisistä, joista kaikki ovat samassa tilanteessa kanssasi. On huomattavasti helpompi edetä keskustelussa, kun aivan kaikkea ei tarvitse lähteä selvittämään alusta asti. Eniten kiitosta NextLove sai helposta käytetävyydesta ja todella laajasta käyttäjäkunnastaan. Miinuspisteitä kertyi lähinnä hinnasta.

Lisää NextLove kokemuksia »

Victoria Milan on paras nettideitti salaseuran etsimiseen

Victoria Milan on pettäjille ja salasuhdetta etsiville henkilöille tarkoitettu sivusto. Käyttäjiä sillä on Suomessa ja ulkomaailla todella paljon, josta palvelu saikin eniten kiitosta. Lisäksi toiminnallisuudet ovat omaa luokkaansa ja sivusto on selkeästi suunniteltu isolla rahalla. Eniten haukkuja sivusto sai pääasiassa moraalisista asioista ja siitä, että tämän deittisivun kautta ns. “normaalin” seuran löytäminen ei oikeastaan onnistu. Jos etsit seksiä tai salasuhdetta, niin on Victoria Milan siihen varmasti paras kansainvälinen deittisivusto.

Lisää Victoria Milan kokemuksia »

Vuoden 2017 paras deittisivusto on E-kontakti

Vaikka deittipalvelut ja sovellukset jakoivat melko runsaasti mielipiteitä, niin kokonaisarvosanaa tutkittaessa ei ole epäselvyyttä, mikä on Suomen paras deittisivusto vuonna 2017. E-kontakti sai ylivoimaisesti parhaat yhteenlasketut pisteet, vaikka se ei ykköseksi yltänytkään kaikkien ominaisuuksiensa osalta. E-kontakti on luotettava, suomalaisen Alma Median omistama sivusto, joka ei jätä ketään kylmäksi. Olitpa sitten minkä ikäinen tahansa tai etsimässä minkälaista seuraa hyvänsä, niin raatimme suosittelee sivustoa vähintäänkin kokeiltavaksi.

Yleisarvosana: ★★★★★

Jäsenmäärät:

Yli 350 000
Naisia 45%
Miehiä 55%

Jäsenyys:

1 kuukausi 34,90€
3 kuukautta 59,90€
6 kuukautta 89,90€

2 thoughts on “Paras deittisivusto 2017

  1. Isot tälle! Hyvä artikkeli, vaikka olisi toki voinut vähän kattavamminkin kertoa ominaisuuksista sun muista. Itse kansa rekisteröidyin äskettäin E-kontaktiin ja täytyy kyllä kompata, että kyseessä on paras deittisivusto, mitä itse olen ikinä käyttänyt.

    1. Kiitos kommentista Eetu. Parhaamme yritämme tehdä, ehkä ensi kerralla sitten vähän kattavampaa analyysia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *