Ilmaiset deittipalvelut [TOP 10]

Parhaat ilmaiset deittipalvelut - Kansikuva

Suomen parhaat deittipalvelut ovat lähes poikkeuksetta maksullisia ja usein jäsensopimus täytyy tehdä vähintään kuukaudeksi kerrallaan. Mikäli et kuitenkaan halua sijoittaa treffipalveluihin rahaa, niin netistä kyllä löytyy myös ilmaisia treffipalstoja.

Me otimme asiaksi selvittää mitkä ovat vuoden 2020 parhaat ilmaiset deittipalvelut. Alapuolelta olevasta listasta löydät ne palvelut, joissa profiilin luominen sekä muiden profiileissa vieraileminen ei maksa sinulle mitään. Osa listaltamme löytyvistä deittipalveluista voi kuitenkin sisältää maksullisia ominaisuuksia.

1. HappyPancake.fi (täysin ilmainen deittipalvelu)

HappyPancake on yksi pohjoismaiden johtavia nettideittipalveluita, ja Suomessa palvelu on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. HappyPancake on kokonaan ilmainen kaikille käyttäjille eli mikään ei maksa siellä mitään.

Palvelussa voi etsiä seuraa ja viestitellä sopivien kumppaniehdokkaiden kanssa täysin ilmaiseksi. HappyPancaken ylläpito tarkistaa kaikki tekstit ja kuvat ennen niiden lataamista, joten palvelu on myös erittäin laadukas.

 

2. E-kontakti.fi (3 päivän ilmainen kokeilu)

E-kontakti on Suomen suosituin deittipalvelu ja sillä onkin yli 350,000 käyttäjää. E-kontakti deittipalveluun rekisteröityminen, profiilin luominen ja jäsenenä oleminen on ilmaista.

Palveluun voi myös luoda oman deitti-ilmoituksen, lisätä profiiliin kuvia, lähettää viestejä sekä vierailla muiden käyttäjien profiileissa ilman lisämaksuja. Viestien lukeminen ja lähettäminen on kuitenkin sivustolla maksullista. E-kontaktin jäsenyydestä veloitetaan 34,90€ kuukaudessa. Sopimus on aina määräaikainen, eli se ei uusiudu.

Voit nyt kokeilla palvelua 3 päivää ilmaiseksi kopioimalla alennuskoodin ”EKHEIN4KUU18Z34” talteen ja klikkaamalla alle olevaa nappia sivustolle.

 

3. Badoo.com (ilmainen deittisovellus maksullisilla lisäominaisuuksilla)

Badoo.com on ilmainen deittisovellus/-sivusto, joka toimii tietokoneen lisäksi myös mobiilissa. Badoo on maailmanlaajuisesti ehkäpä yksi käytetyimmistä deittipalveluista ja sillä on yli 380 miljoonaa käyttäjää.

Suomessa Badoolla on myös noin 100-200 tuhatta aktiivista käyttäjää. Palvelu on täysin ilmainen käyttää, mutta jäsenet voivat halutessaan ostaa Badoo Premiumin, jolla käyttöön saa erilaisia lisäominaisuuksia.

 

4. Suomi24 Treffit (ilmainen deittisivusto maksullisilla lisäominaisuuksilla)

Suomi24 Treffit on kotimainen ja ilmainen treffipalsta. Sivustolle rekisteröityminen ja profiilin luominen on täysin ilmaista ja sen kautta voi myös lähettää ja vastaanottaa viestejä muille palveluun rekisteröityneille jäsenille.

Kyseessä ei kuitenkaan ole kokonaan ilmainen treffipalvelu, vaan ilmaisjäsenenä päivittäisten viestien määrä on rajoitettu. Jäsenet voivat halutessaan ostaa Treffit Plus -paketin, jolla saa käyttöön rajoittamattomat viestit sekä muita ominaisuuksia. Tällä hetkellä kuukauden Treffit Plus -paketti maksaa 12,95€/kk, 3 kuukautta saa hintaan 9,98€/kk ja 2 viikon jakso maksaa 9,95€.

 

5. Deittihuone.fi (ilmainen deitti- ja chat-palvelu)

Deittihuone.fi on uusi suomalainen deittipalvelu, joka tarjoaa ainutlaatuisen tavan etsiä seuraa. Palvelussa voi yhdistää satunnaiseen chattiin, jolloin pääsee heti juttelemaan tuntemattoman henkilön kanssa.

Seuraa voi etsiä myös tarkasti halutulta paikkakunnalta, iän ja sukupuolen perusteella. Deittihuoneella voi liittyä suoraan myös satunnaiseen videochattiin, jonkin tuntemattoman käyttäjän kanssa.

Palvelussa voi ostaa myös VIP-koodin, jolla ohittaa kaikki täsmächatin jonossa olevat normaalit käyttäjät. Koodin voi tilata itselleen viestillä, joka maksaa 5€. VIP-koodi on käytössä 1 kuukauden ajan.

 

6. Iskuri.net (ilmainen deittipalvelu)

Kotimainen Iskuri.net on ilmainen treffipalvelu, josta voi hakea seuraa tositarkoituksella tai seksin merkeissä. Iskurin käyttäjäkunta on hieman vanhempaa ja monet ilmoituksista ovat todella vanhoja.

Kyseessä on kuitenkin helppokäyttöinen nettitreffisivusto, johon kannattaa myös deitti-ilmoitus jättää.

 

7. Nettiseuraa.fi (100% ilmainen deitti)

Nettiseuraa.fi kotimainen ja ilmainen nettideittisivusto, jossa on tällä hetkellä yli 5000 aktiivista käyttäjää. Palvelun kautta voi hakea seuraa heti rekisteröitymisen jälkeen ja viestitellä muille käyttäjille pikaviesteillä tai sähköpostilla.

Palvelu on mainosrahoitteinen, joten jäsenyys on täysin ilmaista.

 

8. Deitti.net (ilmainen deittisivusto maksullisilla lisäominaisuuksilla)

Deitti.net on yksi vanhimpia kotimaisia deittipalveluita, sillä se on perustettu jo vuonna 1997. Palveluun voi rekisteröityä rajoitetulla ilmaisjäsenyydellä, jolla voi flirttailla 5 käyttäjälle päivässä sekä lähettää viestejä 10 käyttäjälle kuukaudessa.

Maksullinen ”Deluxe” -jäsenyys sisältää puolestaan rajattomasti viestejä, flirttejä sekä paljon muita nettideittailua edistäviä ominaisuuksia. Deluxe-jäsenyyden voi ostaa hintaan 9,97€/kk.

 

9. Match.com (osittain ilmainen deittisivu)

Match.com on yksi maailman suurimpia deittipalveluita. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on ilmaista, mutta viestien lähettäminen ja viestien lukeminen edellyttää kuitenkin jäsenyyden ostamista. Tällä hetkellä jäsenyys maksaa 39,99€ kuukaudessa.

Match.com -sivusto tarjoaa ajoittain uusille jäsenille ilmaisia täysjäsenyyden kokeilujaksoja. Näihin mahdollisiin kokeilujaksoihin löydät ilmaiskoodin aina Deittipalvelut.com -sivustoltamme.

 

10. Romanssi.fi (ilmainen deittipalvelu maksullisilla lisäominaisuuksilla)

Romanssi.fi -sivusto on tarkoitettu seuranhakuun tositarkoituksella. Palvelun ikäraja on 18 vuotta ja kaikki käyttäjäprofiilit tarkistetaan ylläpidon toimesta.

Romanssi.fi -deittisivusto on ilmainen, mutta kuten monet muutkin ilmaiset deittipalvelut, se sisältää myös maksullisia lisäpalveluita, jotka eivät kuitenkaan ole seuranhaun kannalta välttämättömiä. Sivuston käyttäjämäärät ovat pienet muihin treffisivustoihin verrattuna ja tällä hetkellä aktiivisia käyttäjiä on ainoastaan pari kolme tuhatta.

 

Yhteenveto

Ilmaisia deittipalveluita, -sivustoja ja -sovelluksia on siis saatavilla kohtalaisen paljon. Kuitenkin kaikki deittipalveluiden tarjoajat hankkivat tulonsa jollakin konstilla. Usein tarjolla on maksullinen Premium-jäsenyys, jolla käyttäjä saa itselleen esimerkiksi enemmän viestejä, paremman näkyvyyden tai muita lisäominaisuuksia. Tai vastaavasti tulot hankitaan näyttämällä mainoksia. Jos olet vasta kokeilemassa ensimmäistä kertaa nettideittailun ihmeellistä maailmaa, niin helpoin ratkaisu on rekisteröityä jollekin ilmaiselle sivustolle ja yksinkertaisesti kokeilla, onko kyseessä itselle sopiva juttu.

Kuitenkin on hyvä pitää mielessä, että maksullisten (tai jopa kalliilta kuulostavien) deittisivustojen hintaan löytyy kyllä syynsä. Usein näillä sivustoilla käyttäjäprofiilit tarkastetaan huolellisesti, jäsenien joukosta putoaa pois automaattisesti ne, jotka eivät ole tosissaan etsimässä seuraa ja seuran löytäminen näiltä sivustoilta onnistuu usein huomattavasti helpommin.

Jos maksullinen deittipalvelu ei ole sinun kohdallasi suljettu pois kokonaan, niin suosittelemme lukaisemaan myös Paras deittisivusto 2020 -vertailun.

Aiheeseen liittyvät uutiset

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.