Ehdot

Käyttäessäsi Deittipalvelut.com-sivustoa sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja.

Yleistä

Deittipalvelut.com tarjoaa vain informaatiota eikä toimi itse jälleenmyyjänä. Sivustolla olevat alennuskoodit ja tarjoukset eivät ole laillisesti sitovia alennuskoodeja ja tarjouksia Deittipalvelut.com:n puolelta.

Sivusto on tarkoitettu vain yksityiseen ei-kaupalliseen käyttöön.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai poistaa sivustolla olevia tarjouksia ja alennuskoodeja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Käyttäjän velvollisuudet
Käyttäessäsi Deittipalvelut.com-sivustoa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja.
Käyttäjänä sitoudut myös noudattamaan kulloisenkin verkkokaupan, johon sinut ohjataan suorittamaan loppuun ostoksesi, omia käyttöehtoja.

Kolmansien osapuolien sivut
Deittipalvelut.com-sivusto sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivuille. Deittipalvelut.com ei ole vastuussa näiden sivujen sisällöstä eikä voi vaikuttaa sivujen sisältöön.

Vastuun rajoitus
Deittipalvelut.com pyrkii aina tarjoamaan ajankohtaisia alennuskoodeja ja tarjouksia mutta Deittipalvelut.com ei takaa, että sivustolla esitetyt alennuskoodit ja tarjoukset ovat täysin paikkansapitäviä. Käyttäjän tulee aina tarkistaa verkkokaupassa ennen ostosten tekoa näiden paikkansapitävyys. Ostohetkellä hinta on aina verkkokaupan sivulla ilmoitettu hinta.

Deittipalvelut.com-sivustolla esitetyn tuotteen tai palvelun ostoa koskevat sopimukset solmitaan myyjän ja ostajan välille, ei koskaan Deittipalvelut.com:n ja ostajan välille.

Deittipalvelut.com ei ole vastuussa tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista tai epäsuorista vahingoista.