Victoria Milan

Victoria Milan on vuonna 2010 avattu deittisivusto, joka on suunnattu puhtaasti varatuille ja naimisissa oleville henkilöille. Sivuston omistaa Norjalainen DigiSec Media A.S. ja sen perustaja on Sigurd Vedal niminen henkilö. Vaikka Victoria Milan on saanut osakseen paljon positiivista ja negatiivista palautetta, niin yli 800,000 eurooppalaisen käyttäjän ansiosta se on ylivoimaisesti suurin “pettämispalvelu” ja deittisivustonakin yksi maailman suurimmista.

Jäsenmäärät:

 • Suomi yli 80,000
 • Ruotsi 120,000
 • Koko Eurooppa yli 800,000

Lähde: Wikipedia

Jäsenyys:

 • 3 kuukautta 39,99€ / kk
 • 6 kuukautta 29,99€ / kk
 • 12 kuukautta 19,99€ / kk

Rekisteröidy palveluun nyt

Victoria Milan
Kokeile!
 

Victoria Milanin arvoihin kuuluu tietynlainen ylellisyys ja anonyymiys. Tällä tarkoitetaan sitä, että sivusto yrittää tehdä seuranhausta palvelun kautta mahdollisimman tyylikästä ja tarjoaakin siihen useita hyviä työkaluja, joiden avulla sopivan seuralaisen löytäminen on helpompaa. Toisaalta, koska palvelu on tarkoitettu varatuille henkilöille, niin myös anonyymi deittiprofiili on tärkeää. Mikä olisikaan ikävämpää kuin se, että oma aviomies (tai vaimo) löytää profiilikuvan pettämissivustolta?

Victoria Milan ei ole kaikista halvin deittisivusto, mutta ylivoimaisesta yksi parhaista. Tähän suurin syy on se, että kaikki profiilit ovat varmistettuja ja siten myös oikeita käyttäjiä. Sivustolla sinun ei siis tarvitse arvuutella, onko keskustelukumppanisi oikeasti se, kuka hän kertoo olevansa. Toisaalta useat lisäominaisuudet ovat myös hyvä lisä käyttökokemukseen. Näistä hauskin on ehkäpä “Panic”-nappi, jonka avulla hävität kaiken todistusaineiston, jos esimerkiksi aviokumppani ilmestyy paikalle varoittamatta!

Victoria Milan Suomi – 100% anonyymiä seuranhakua

Suomessa Victoria Milan on lyönyt läpi niin sanotusti täysillä. Vaikka tämän deittipalvelun moraalisista asioista voi olla montaa mieltä, niin se ei poista sitä tosiasiaa, että pettäminen on ihan luonnollista. Ihmiset, jotka ovat vailla avioliiton ulkopuolista parisuhdetta, etsisivät sen jostain muualta vaikka Victoria Milania ei olisi. Parhaassa tapauksessa pettäminen voi olla jopa syy siihen, miksi parisuhde tai avioliitto on lopulta pelastunut.

Kuten mainittua, niin Victoria Milanille tärkeintä on käyttäjiensä suojaaminen ja siitä syystä myös VictoriaMilan.fi on menestynyt niin hyvin. Tämän deittisivuston kohdalla voit olla aina varma siitä, että tietosi pysyvät turvassa ja kumppanisi ei saa tietää touhuistasi.

Kehuttuja ominaisuuksia, joilla Victoria Milan Suomi erottautuu:

 • Varmistetut käyttäjät ja profiilit
 • Hyvä tietoturva ja salattu yhteys
 • 100% anonyymejä profiileja
 • Voit sumentaa profiilikuvan halutessasi
 • Panic-nappi

Victoria Milan kokemuksia käyttäjiltä

10 toimintavuotensa aikana Victoria Milan Suomi on kerännyt osakseen paljon myönteistä ja negatiivista palautetta. Usein negatiivinen palaute liittyy ymmärrettävästi lähinnä palvelun moraalisiin asioihin, joista en lähde väittelemään. Tähän keräsimme muutamia kommentteja sen käyttäjiltä:

 

“VictoriaMilan pelasti parisuhteeni. Omassa suhteessani seksi loppui lähes kokonaan ja en saanut kumppaniani enää innostumaan lainkaan. Nyt minulla on loistava seksielämä ja onnellinen suhde.”

– Elina, 38

 

“Kaipasin jännitystä elämääni, joka hoitui Victoria Milaniin liittymisen jälkeen. Nyt nautin joka hetkestä elämässäni ja kaikki on täydellistä.”

– Matti, 46

 

“Löysin uutta puhtia elämääni vuosien yksinäisyyden jälkeen. Nyt löydän eroottista seuraa aina, kun haluan ja voin silti keskittyä uraani. Victoria Milanista siis hyviä kokemuksia!”

– Hannele, 37

 

Victoria Milan Suomi on hyvä ja luotettava deittisivusto, kun aiot pettää puolisoasi tai haluat seuraa varatuista naisista tai miehistä.

Rekisteröidy ilmaiseksi alla olevasta napista jo tänään.

Victoria Milan

Salasuhteet & seksitreffit

Kokeile