Seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle on vuonna 2006 perustettu 100% kotimainen deittipalvelu, joka on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana yhdeksi suosituimmista deittisivustoista Suomessa. Suomen lisäksi sivusto on toiminnassa myös Ruotsissa ja sen omistaa Oulussa toimiva CodeByte Oy. Palvelu on suunnattu kaiken ikäisille seuranhakijoille aina 18-ikävuodesta ylöspäin ja se on hinnaltaan yksi edullisimmista (toimivista) sivustoista.

Jäsenmäärät:

 • Yli 165 000
 • Naisia n. 40%
 • Miehiä n. 60%

Jäsenyys:

 • 30 päivää 15€
 • 60 päivää 20€
 • 180 päivää 30€

 

Vaikka Seuraajokaiselle.fi on tähdätty oikeastaan kaiken ikäisille henkilöille, niin eniten palvelusta saavat usein irti noin 30-vuotiaat. Tähän ikäryhmään lukeutuu noin 75-80% palvelun käyttäjistä, joten huomattavasti nuorempien henkilöiden saattaa olla hankala löytää sopivaa seuralaista. Seuraajokaiselle-sivuston käyttäjistä suurin osa on kypsiä, vakavaraisia henkilöitä, jotka ovat valmiita vakiintumaan aloilleen. Tästä syystä se on oiva palvelu, kun olet etsimässä tositarkoituksella uutta rakasta tai aviopuolisoa.

Seuraajokaiselle – Deittipalvelut.com

Muutamia yleisimpiä syitä valita Seuraajokaiselle deittisivusto:

 • Kahden päivän ilmainen kokeilu (aktivoituu tästä linkistä)
 • Suomalainen palvelu, toiminnassa jo vuodesta 2006
 • Käyttäjien yhteystiedot pidetään salaisina
 • Palvelun kautta on mahdollista myös soittaa ja tekstailla
 • Edullinen ja turvallinen (ei yllätyslaskuja jälkikäteen)

Seuraajokaiselle.fi -deittisivuston suurimpiin kilpailijoihin lukeutuu varmasti Alma Median omistama E-kontakti, joka voittaa kyseisen palvelun melko selkeästi jäsenmääriensä puolesta. E-kontaktissa aktiivisia jäseniä on noin 185 000 enemmän ja myös sukupuolijakauma on hieman ”parempi”, 45% naisia ja 55% miehiä. Tästä huolimatta Seuraajokaiselle ei ole huono palvelu deittisivustoksi ja kahden päivän ilmainen kokeilu kannattaakin ehdottomasti hyödyntää.

Palvelun käyttö ja ominaisuudet

Palvelun käyttö onnistuu melko vaivattomasti ja sen toimintaperiaate on helppo omaksua ihan kenen hyvänsä. Vaikka sivusto on suunniteltu toimimaan mobiililaitteilla, niin sen käyttö saattaa olla hieman tavallista haastavampaa esimerkiksi puhelimen ruudulla ja mobiilisovellus kaipaisikin päivitystä. Muiden ominaisuuksien osalta palvelu ei juurikaan eroa muiden deittipalveluiden kautta. Sivusto ja käyttäjien tiedot on suojattu ja keskustelu onnistuu vaivattomasti chatin kautta. Yksi suurimmista eduista tämän sivuston kohdalla on kuitenkin se, että voit ottaa yhteyttä muihin hakijoihin kätevästi myös soittamalla.

Vaikka sivusto ei ole enää ilmainen kahden päivän kokeilun jälkeen, niin kuukausimaksun etuna on se, että käytännössä kaikki käyttäjät ovat aitoja ja ylläpito tarkistaa kaikki maksulliset profiilit tarkastaakseen, että kyseessä on oikeasti se henkilö, kenenä hän esittäytyy. Tämä on erittäin kiva lisä ja tarkastukset huomaakin nopeasti käyttäjien ”laadussa” – hakijat ovat etsimässä seuraa tosissaan.

Seuraajokaiselle.fi kokemuksia

Seuraajokaiselle.fi kokemuksia on oikeastaan vain kahdenlaisia, joka palvelusta todella pitää tai sitten ei. Yleensä ne henkilöt, jotka ovat eniten kyseistä sivustoa vastaan, ovat jo kokeilleet muita suositumpia ja modernimpia deittipalveluita kuten esimerkiksi E-kontaktia tai VictoriaMilania. Toisaalta, he jotka palvelusta kaikista eniten pitävät, arvostavat usein mukavaa ilmapiiriä ja ns. aitoja ihmisiä – kaikki ovat etsimässä vakavaa parisuhdetta tosissaan.

 

”Seuraajokaiselle on ihan hyvä palvelu, mutta käyttäjiä saisi kyllä olla enemmän. Erityisesti täällä Kehä 3 ulkopuolella deittikumppaneita sivuston kautta löytyy aika heikosti.”

– Hannu, 42

 

”Loistava sivusto kaikin puolin ja myös helppokäyttöinen. Itse rekisteröin ilmaisen tilin viime huhtikuussa ja tämän vuoden lopussa vietetään näillä näkymin häitä Tampereella.”

– Risto, 37

 

”Seuraajokaiselle.fi kokemuksia itselleni ei ole kertynyt vielä paljoa, mutta aikaisemmin kokeilemani E-kontakti vaikutti kyllä kaikin puolin paremmalta.”

– Maarit, 45

 

Oletko valmis löytämään uuden parisuhteet tai aviokumppanin?

Kokeile Seuraajokaiselle -deittisivua kaksi päivää ilmaiseksi alla olevan napin kautta.

Seuraajokaiselle

Deittipalvelu tavallisille suomalaisille

Kokeile