NextLove

NextLove on vuonna 2013 perustettu deittipalvelu, jonka kautta löytyy seuraa avioeronneille ja yksinhuoltajille. Palveluna NextLove on oikeastaan ainut suomalainen sivusto, joka on erikoistunut tähän kohderyhmään. Sivusto sopii erittäin hyvin sinulle, kun olet jättänyt jo vanhan parisuhteen taaksesi ja haluat kääntää uuden välilehden elämässäsi. Sivusto on yksi parhaista palveluista, kun tähtäimessä on vakava parisuhde sellaisen henkilön kanssa, joka on oikeasti valmis sitoutumaan ja panostamaan uuteen suhteeseen.

Jäsenmäärät:

  • Ruotsi n. 235 000
  • Norja n. 80 000

Jäsenyys:

  • 3 kuukautta 39,99€
  • 6 kuukautta 29,99€
  • 12 kuukautta 19,99€

Tavoita Suomen YH-äidit ja löydä uusi elämäsi rakkaus

Olitpa sitten vapailla markkinoilla oleva sinkkumies tai vanhasta parisuhteesta vapautunut YH-äiti, niin tämän deittisivuston kautta voit löytää uuden elämäsi rakkauden. Tärkeintä on, että olet avoimin mielin lähtemässä kohti uusia haasteita ja valmis yrittämään uudestaan. Sinä ansaitset parisuhteen, jossa olet onnellinen ja NextLove auttaa sinua sen löytämisessä.

NextLove – YH-seuranhaku

NextLove palvelun kautta yksinhuoltajat ja eronneet voivat löytää uuden rakkauden.

Nykyisin on hyvin tavallista, että edellisestä parisuhteesta tai avioliitosta vapautunut YH-äiti etsii miestä verkosta, mutta ikävän usein tarjolla olevat palvelut ovat täynnä heikkolaatuisia seuranhakijoita. Tämän palvelun kohdalla tilanne on kuitenkin toinen ja yksi syy tähän on varmasti sivuston kohtalaisen kallis kuukausimaksu (= turhanpäiväiset seuranhakijat eivät rekisteröidy). Eli vaikka kuukausimaksuja ei ole ikinä mukavaa maksaa, niin siitä on hyötyäkin. Tämä kannattaa muistaa myös valitsemasi deittisivuston kohdalla; saat sitä mistä maksat.

NextLove ja Premium plus -jäsenyys

Yhtenä ns. lisäominaisuutena mainittakoon sivuston Premium plus -jäsenyys. Kyse on erillisesti 4,99€ lisämaksusta, jonka voit halutessasi maksaa rekisteröitymisen jälkeen. Valitsemalla tämän ominaisuuden voit lähettää viestejä ja chattailla myös ilmaisjäsenien kanssa, joka on melko harvinainen ominaisuus maksullisilla deittisivustoilla. Tämä kannattaa mielestäni ehdottomasti hyödyntää, mikäli päätät rekisteröityä tähän palveluun. Hinta on pieni erityisesti siitä syystä, että sen avulla voit tavoittaa n. 50% enemmän käyttäjistä.

Premium plus edut (hinta 4,99€):

  • Ilmaisjäsenet voivat lukea viestisi
  • Ilmaisjäsenet voivat chattailla kanssasi
  • 60% enemmän profiileja odottaa yhteydenottoasi

Vaikka palvelu on deittivertailussa kalleimmasta päästä, niin ehdottomasti joka euron arvoinen, kun olet vakavissasi etsimässä uutta parisuhdetta.

NextLove kokemuksia käyttäjiltä

Vaikka NextLove on palveluna ollut toiminnassa vasta 4-5 vuotta, niin se on tietyllä tavalla lunastanut paikkansa parhaana seuranhakupalveluna YH-äideille, eronneille ja muillekin vakavaa (uutta) parisuhdetta etsiville miehille ja naisille. Tässä muutamia kokemuksia sen käyttäjiltä:

”Parisuhteeni kariutui kiville lähes kymmenen vuoden seurustelun jälkeen syistä, joita en halua tässä mainita. Minulla on vanhasta suhteestani kaksi lasta, joiden yksihuoltajuutta haen parhaillani. Sivustolle rekisteröitymisen jälkeen oli ilo huomata, että YH-äitikin voi löytää uuden rakkauden.”

– Marika, 34

 

”Olen kokeillut lukuisia ja lukuisia deittipalveluita ennen NextLove-jäsenyyttä. Itselleni ei ole ikinä suotu lapsia rikkonaisten parisuhteiden ja kiireisen työelämän seurauksena. Palvelun kautta löysin uuden rakkaani, jonka kautta vietämme nyt vuosipäivää neljättä vuotta peräkkäin.”

– Harri, 38

 

”Itse kyllästyin muiden seuranhakupalveluiden hakijoihin ja olin jo vähällä luovuttaa kokonaan nettideittailun suhteen. Olen aina halunnut löytää tosirakkauden ja netistä sen löytäminen tuntuisi olevan lähes mahdotonta. Sivuston jäsenet tuntuisivat kuitenkin olevan huomattavasti kypsempiä ja aidosti etsimässä rakkautta pelkän seksin sijasta.”

– Jenni, 27

 

Oletko valmis kääntämään elämässäsi uuden välilehden? Hyödynnä NextLove alennuskoodi ja tee tili suoraan alla olevasta napista.

NextLove

Aivioeronneille ja yksinhuoltajille

Kokeile