Eliittikumppani

Eliittikumppani on kansainvälinen deittipalvelu, jonka omistaa saksalainen Affinitas GmbH niminen yritys. Tämä sivusto toimii yli 20 eri maassa ja Suomessakin se saavuttanut erittäin suuren suosion. Suomea lukuun ottamatta palvelu toimii nimellä eDarling.

Eliittikumppani.fi on perustettu jo vuonna 2009 Saksassa, mutta Suomessa sen toiminta on alkanut vuonna 2012. Viime vuosien aikana tätä deittisivustoa on palkittu useilla eri palkinnoilla, joista merkittävin lienee arvostetun Best Customer Experience Adwardsin voitto.

Palvelu soveltuu hyvin sinulle, joka olet etsimässä seuraa tositarkoituksella. Haaveenasi on ehkä löytää uusi rakkaus ja ennenkaikkea sellainen seuralainen, jolla työelämä ja vapaa-aika on tasapainossa.

Jäsenmäärät:

 • Suomi: Yli 85 000
 • Ruotsi: 177 000
 • Koko maailma: n. 1 450 000

Lähde: Wikipedia

Jäsenyys:

 • 12 kuukautta 29,90€ / kk
 • 6 kuukautta 39,90€ / kk
 • 3 kuukautta 54,90€ / kk

 

Suosituksi Eliittikumppani on tullut useastakin eri syystä, mutta tärkein asia varmasti on se, että tämä palvelu yhdistää sopivia käyttäjiä toisiinsa näppärän kyselyn ja algoritmin (= tietokoneohjelma) ansiosta. Rekisteröityessä jokainen seuranhakija täyttää lähes kaiken kattavan kaavakkeen, jonka avulla sopiva seuralainen usein löytyy. Tarkoista sivuston jäsenmääristä ei ole virallista tietoa, mutta mitä luultavammin Suomessa aktiivisia jäseniä on noin 85 000 – 120 000.

Eliittikumppani hinta & maksu

Hinnaltaan tämä deittisivusto ei ole varsinaisesti halvimmasta päästä, mutta tasoltaan sivusto on nimensämukaisesti kärkikastia. Kuten muillakin deittisivustoilla, myös Eliittikumppanissa voit valita sopimuskauden haluamasi pituiseksi. Jos otat pidemmän kauden, maksu on luonnollisesti halvempi. Yhden kuukauden jäsenyys maksaa tällä hetkellä 89,90€ ja kuuden kuukauden jäsenyydestä hinnaksi tulee 39,90€. Kannattaa toki muistaa, että näihin hintoihin ei ole vielä laskettu kausittain vaihtuvaa alennuskoodia, jonka saat käyttöösi käyttämällä tämän sivun nappuloita. Parhaimmillaan kauttamme Eliittikumppani hinta on jopa -60% edullisempi kuin muiden sivustojen kautta.

Enää Eliittikumppanit eivät ole tavoittamattomissa

Eliittikumppanit-sivusto on tietynlainen eliittideitti, jolla tarkoitetaan sitä, että keskimäärin hakijat ovat jollakin tavalla menestyneitä ja elämä on muutenkin reilassa. Tätä ei sinällään valvota millään tavalla ja kuka tahansa voi rekisteröityä palveluun, mutta sen korkeampi hinta/maksu ilmeisesti toimii ihan hyvänä “muurina” niille, jotka eivät ole etsimässä seuraa tositarkoituksella. Eliittikumppani vaatimukset eivät siis sinällään ole ihmeelliset, vaikka sivuston paljon näkyvissä ollut mainos näin ehkä antaa ymmärtää.

Tämä eliittideitti sopii siis parhaiten sellaiselle seuranhakijalle, joka ei ole enää vehtaamassa ympäriinsä, vaan haluaa vakiintua ihan oikeasti. Olet jo ehkä menestynyt työelämässä, sijoittanut asuntoon ja nyt haluat löytää seuralaisen, jonka kanssa yhteisestä arjesta ja ikimuistoisista matkoista voisi nauttia. Eliittikumppanit löytyvät tästä palvelusta.

Premium-jäsenen kontaktitakuu

Tämä deittisivusto on hieman erikoisempi myös sen suhteen, että he tarjoavat kontaktitakuun jäsenilleen. Takuun sisältö vaihtelee hieman sopimuskauden pituudesta, mutta esimerkiksi 6 kuukauden jäsenille luvataan vähintään 10 kontaktia ja 12 kuukauden jäsenillä vastaava määrä on 20. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että saat vähintään kaksi oikeaa yhteydenottoa kuukaudessa. Jos tämä ei toteudu, niin jäsenyyttäsi jatketaan eteenpäin.

Jotta palvelun kontaktitakuu on voimassa, niin seuraavien kohtien pitää täyttyä:

 • Kirjaudut säännöllisesti omaan profiiliisi
 • Olet ladannut vähintään yhden kuvan profiiliin
 • Lähetät vähintään neljä viestiä 6kk aikana
 • Olet ostanut premium-jäsenyyden
 • Profiilistasi on täytetty “oma haku” ja “oma profiili” -kohdat

Eliittikumppani kokemuksia

Kokemuksia Eliittikumppani on saanut lähinnä yhdenlaisia, eli positiivisia. Suuri syy tähän on nimenomaan aikaisemmin mainittu algoritmi/ominaisuus, joka yhdistelee samanhenkisiä käyttäjiä toisiinsa. Alussa tehtävä kattava kysely auttaa palvelua löytämään juuri sinulle sopivan deittikumppanin.

Muutamia Eliittikumppani kokemuksia:

 

”Löysimme toisemme Eliittideitistä kautta jo viime Tammikuussa. Vaikka kumpikaan meistä ei ole erityisemmin uskonut deittipalveluiden taikaan, niin saimme yllättyä positiivisesti. Jo heti viestittelyn alkaessa tuli todella hyvä fiilis ja juttu luisti molemmin puolin. Tänä kesänä menimme kihloihin ja olemmepa ehtineet puhua jo yhteisestä kodistakin. Innoissani odotamme, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta matka tulee varmasti jatkumaan yhdessä!”

– Pasi & Hanna

 

”Tutustuin Alexanderiin noin kaksi vuotta sitten Eliittikumppanin kautta. Ennen tätä olin kokeillut muutamia suomalaisia deittipalveluita ja pettynytkin jo pariin otteeseen. Tästä palvelusta kokemukset ovat kuitenkin erittäin hyvät, sillä löysin oman aviomieheni palvelun kautta. Arki on sujunut erittäin onnellisesti, vaikka arjen pieniltä kädenväännöiltä ei tietysti voi välttyä”

– Marjut

 

”Minun Eliittikumppani kokemukset ovat olleet ihan hyvät. Aloitin nettideittailun palvelun kautta noin kolme kuukautta sitten ja saanut jo aikaiseksi monia hyviä keskusteluja. Treffeilläkin on tullut käytyä jo kerran. Suurin syy, miksi valitsin tämän deittisivun on se, että käyttäjät vaikuttivat olevan markkinoinnin perusteella keskivertoa fiksumpia. Tämä myös on osoittautunut ihan todeksi ja uskonkin sen oikean löytyvän vielä Eliittikumppanista.”

– Oliver

 

Oletko valmis löytämään elämäsi rakkaden? Voit tehdä tilin palveluun suoraan alle olevasta napista ja tämän hetken paras alennuskoodi aktivoituu automaattisesti.

Eliittikumppani

Varakkaille ja menestyneille

Kokeile